Vind "Star Wars: The Force Unleashed II" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 11-05-42793 01:00

Star Wars sagaen fortsætter med "Star Wars: The Force Unleashed II" - den med spænding ventede efterfølger til det hurtigst sælgende Star Wars spil nogensinde med mere end syv millioner eksemplarer på verdensplan.

I "Star Wars: The Force Unleashed" blev verden introduceret til Darth Vaders lærling, Starkiller, den usandsynlige helt, der antændte flammerne til oprør i en galakse, der så desperat havde brug for en mester.

I efterfølgeren vender Starkiller tilbage med helt nye Force kræfter og begiver sig ud på en rejse for at finde sin egen identitet og for at blive genforenet med sin eneste sande kærlighed, Juno Eclipse.

I "Star Wars: The Force Unleashed II" er Starkiller igen under Darth Vaders kommando, men i stedet for at træne sin protegé som en hensynsløs lejemorder, prøver den mørke herre i stedet at klone sin tidligere lærling i et forsøg på at skabe den ultimative Sith kriger.

Jagten er begyndt - Starkiller er på jagt efter Juno, mens Darth Vader jager Starkiller.

Med helt nye ødelæggende Force kræfter og evnen til at dual-svinge lyssværd skærer Starkiller sig igennem dødbringende nye fjender på tværs af spændende verdener fra Star Wars filmene - altsammen i sin desperate søgen efter svar på sin fortid.

Vi har trukket 1 PC vinder, 1 PlayStation 3 vinder og 1 Xbox 360 vinder:

PC: Christian Hestbech fra Vanløse
PlayStation 3: Johnny Smed Jakobsen fra Brønderslev
Xbox 360: Mikkel Loft Pedersen fra København

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her