Vind "The Simpsons - Sæson 13" på DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 23-06-42692 05:00

13. sæson af den prisvindende serie starter stærkt ud med det traditionelle Halloween afsnit, hvor bl.a. Pierce Brosnan optræder som en HAL 9000-lignende computer, som forelsker sig i Marge og forsøger at slå Homer ihjel.

I samme episode kommer Bart og Lisa på trolddomsskole i en parodi på Harry Potter, hvor Lord Montemort (Mr. Burns) udnytter Bart til at få fat i Lisas magi.

Andre højdepunkter fra sæsonen er "Weekend at Burnsie's", hvor Homer får marijuana som medicin efter, han er blevet prikket i øjnene af krager. Godt skæv af sin nye "medicin" griner han hysterisk af Mr. Burns' ældgamle vittigheder og bliver prompte forfremmet til vicedirektør.

Homer får en anderledes hovedrolle i "I Am Furious Yellow", da Bart laver en tegneserie om sin far og hans hidsige temperament, som bliver en populær serie på internettet. I samme afsnit optræder Stan Lee, som har et horn i siden på Comic Book Guy.

I "Papa's Got a Brand New Badge" starter Homer et vagtselskab sammen med Lenny og Carl, efter politiet viser sin inkompetence i løbet af et blackout, og Borgmester Quimby ender med at udskifte politiet med Homers vagtselskab. Det går overraskende godt, indtil de kommer op imod gangsteren Fat Tony.

Alt dette og meget mere kan du vinde i "The Simpsons - Sæson 13"

Vi har trukket 3 vindere:

Per Lange fra København
Kristian Rehder fra København
Kathrine Daugaard fra København

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her

The Simpsons - Sæson 13 screenshot