Vind "Tiger Woods PGA Tour 11" til PS3, Wii eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 25-06-2010 16:02

Led dit hold i jagten på ære i Tiger Woods PGA TOUR 11! Kæmp for sejren og kæmp for dit land i den helt nye Ryder Cup Challenge på Celtic Manor Resort i Wales i 2010, som er den bane, hvor virkelighedens Ryder Cup afvikles i år. Dine taktiske evner bliver sat på prøve, mens du skaber dit eget hold og udfordrer andre i Online Team Play – op til 12 mod 12*.

Hjembring Ryder Cup-pokalen
Stå i spidsen for enten det amerikanske eller det europæiske mandskab og spil dig igennem hele den prestigefulde Ryder Cup-turnering på den smukke Celtic Manor-bane.

Påtag dig rollen som kaptajn og justér på holdopstillingerne undervejs, mens du deltager i de forskellige konkurrencer – bedste slag, alternativt slag og match play.

Før dit hold til hæder og ære i den sidste store sportsbegivenhed, hvor prestige er vigtigere end præmiepenge.

Gå online med dit hold
Konkurrér i en helt ny holdbaseret golfvariant, der gør det muligt for op til 24 spillere at konkurrere mand mod mand som medlemmer af et hold. Slut dig til et eksisterende hold eller skab dit eget og kast dig derefter ud på banerne for at se, om dit mandskab kan klatre til tops på ranglisterne.

Grafiske forbedringer
Endnu flere grafiske detaljer er blevet tilføjet til spillet med detaljeret tøj, bevægeligt hår og udstyr og dagsrytme, som skifter i løbet af en golfrunde.

Mesterskabsbaner
Prøv dine evner mod de bedste af de bedste på PGA Tour’ens mest berømte mesterskabsbaner inklusive TPC Scottsdale.

Wii MotionPlus-forstærket
"Tiger Woods PGA Tour 11" løfter Wii MotionPlus-svingene til nye realistiske højder med Advanced Plus og Tour Pro-svingmuligheder. Advanced Plus følger ikke bare svingrotationen med også retningen og aflæser din golfkølles virtuelle bane. Tour Pro-muligheden forbedrer svingmekanikken ved at registrere, hvor køllen rammer kuglen - hvilket også gør det muligt at misse den helt!

Se flere Wii specifikke features i videoen herunder.

Vi har trukket 2 PlayStation 3 vindere, 2 Wii vindere og 2 Xbox 360 vindere:

PlayStation 3:
Preben Mouritzen fra Aalborg
Michael Ahlblad fra Gilleleje
Wii:
Pia Lindstrøm fra Ringsted
Peter Gydesen fra København
Xbox 360:
Martin Bisgaard Andersen fra Aalborg
Flemming Heltborg fra Holmegaard

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her

*Gælder kun for PS3 og Xbox 360.