Vind "Ultimate Horror Collection 1 + 2" på Blu-ray - AFSLUTTET

edbpriser.dk 11-01-2011 14:37

Her er alletiders chance for at få suppleret både horror-samlingen og dit Blu-ray bibliotek med en samling skræmmende film.

Se trailers til filmene nederst - hvis du tør...

Ultimate Horror Collection 1

Long Weekend
Den dag, naturen slår tilbage, vil man helst ikke befinde sig netop der, hvor Peter og Carla netop har slået deres telt op. De skal tilbringe en weekend sammen i det fjerne paradis Moondah Beach, en isoleret vildmark, der ikke tolererer nogle uvedkommende, skal det vise sig. Deres brud mod naturens love kan kun straffes med døden – og pludselig opdager de hundredvis af øjne, der rettes mod dem fra mørket blandt træerne. Paradiset forvandles til et helvede i løbet af en nat.

Rec 2
Ingen har hørt noget fra de to tv-reportere, som ved en fejltagelse – og med kameraet på – har befundet sig i en sygdomsinficeret boligejendom i Barcelona. For at undersøge hvad der er sket med dem, sendes et SWAT-team udstyret med videokameraer ind, men den tilsyneladende ro viser sig være et bedrag...

Rovdyr
En voldsomt spændende hillbilly horror i samme ånd som Motorsavsmassakren og The Hills have Eyes – bare langt mere brutal. Sjældent er skræk blevet skildret så tæt på og hensynsløst som i den norske slasher-succes Rovdyr, som blev en stor international succes.

Ultimate Horror Collection 2

Eden Lake
En uforglemmelig weekend ved Eden Lake. Eden Lake er en intelligent, tæt og utroligt brutal skrækfilm af det nye stjerneskud James Watkins. Det unge par Jenny og Steve planlægger at tilbringe en romantisk weekend sammen ved en idyllisk sø i skoven. Freden forstyrres dog af en bande med børn og unge, der terroriserer dem.  Da Steve vover sig til at konfrontere dem, trappes volden op, og weekenden forvandles til et levende mareridt. Det lykkes for Jenny at flygte ind i skoven, men hun havner i en djævelsk kat og mus-leg med de sadistiske børn. Til sidst bestemmer hun sig for at ikke længere at være et offer …

Survival of the Dead
En epidemi spreder sig i befolkningen. Tusindvis bliver ofre for virussen, men snart skal det virkelige problem opdages; de døde nægter at fortsætte med at være netop DØDE. Det myldrer med bander af zombies overalt, og de er ude efter menneskekød. Den barske Sarge leder en deserteret militærdeling på jagt efter et fristed. Hans bande tvinges til at vælge side; at dræbe alt på deres vej for at overleve eller prøve at redde det lille liv, som endnu findes hos de levende døde!

Infestation
Cooper er en fyr, som er uheldig med det meste, han finder på. Men da han vågner op på sin allerførste arbejdsdag, indvævet i spindelvæv, øje til øje med en to meter lang kakerlak – så er det faktisk gået for vidt. Pludselig er hele planeten invaderet af gigantiske insekter. De kravler. De flyver. De giver ikke op, før hvert eneste menneske er blevet inficeret, muteret eller ædt op. Og den eneste, der kan redde verden – og få drømmepigen – er Cooper.

Vi har trukket 3 vindere:

Thomas Rømer fra Skals
Bert Jessen fra Odense
Sofus Riishede fra Viby J

Gyseligt tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her

Long Weekend

Rec 2

Rovdyr

Eden Lake

Survival of the Dead

Infestation