Vind "Vanvittig forelsket" på DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 16-02-2010 14:11

20-årige Daniel (Cyron Melville) er studerende på konservatoriet i København og et lovende pianist-talent. Han har planer om at flytte til New York og gå på et af verdens mest anerkendte musikkonservatorier Juilliard.

Daniel bor alene med sin mor, der efter farens død har kastet sig over sit arbejde, mens Daniel er flygtet ind i musikken.

Men alting ændrer sig, da Daniel møder den udadvendte Sofie og forelsker sig for første gang. Sofie åbner en ny verden og betyder alt for Daniel.

Forelskelsen går udover Daniels øvning, og selvom skolen presser ham for at få ham til at præstere og fokusere på musikken, flytter Daniel ind hos Sofie.

Men som Daniels kærlighed til Sofie vokser, vokser også frygten for at miste hende. Daniel begynder at mistænke Sofie for at se en anden. Han mistænker hende for at have et forhold til hans lærer Pierre.

Mistanken bliver en besættelse og den får voldsomme konsekvenser.

Jalousidramaet "Vanvittig forelsket", hvis rolleliste bl.a. tæller Cyron Melville, Dejan Cukic, Charlotte Fich og Sara Hjort, var nomineret til ikke færre end tre Robert-priser og tre Bodil-priser.

Vi har trukket 3 DVD vindere:

Frederik Larsen fra Valby
Martin Aunbøl fra Bryrup
Linda Pedersen fra Kolding

Stort tillykke til jer alle tre.


Leveret af Filmtrailer.com

Se alle vores konkurrencer her.