Vinteren kommer den 11. december

edbpriser.dk 26-10-2017 12:00

Med sine 437 minutter og eksklusivt materiale udkommer "Game of Thrones - sæson 7" i HD på Blu-ray Disc samt DVD den 11. december.

"Game of Thrones" er en af de største TV-serie successer nogensinde og er efterhånden gået hen og blevet et fænomen.

Premiere og finale episoderne af sæson 7 blev således to af de mest sete episoder i HBO's historie, og serien er blevet nomineret til ikke mindre 109 Emmy priser og vinder af Bedste Drama i både 2015 og 2016.

Både Blu-ray og DVD udgaverne af bokssættet indeholder aldrig-før-set historiefortælling om de syv kongedømmer, samt kommentarspor til samtlige episoder! Diskene vil også inkludere to helt nye behind the scenes featuretter.

Flotte udgaver at vælge mellem men skynd dig at forudbestille

Fans af serien vil i år kunne vælge mellem flere forskellige formater og udgaver af "Game of Thrones".

Game of Thrones - Sæson 1-7 Drogon Limited Edition

Den mest prominente og eksklusive af dem alle er "Drogon Limited Edition" med sæson 1 til 7 i Blu-ray format plus en superflot detaljeret figur af dragen Drogon.

En anden Limited Edition er "The Iron Throne", hvor hele sæson 7 i Blu-ray format er inkluderet samt en model af Jerntronen.

Game of Thrones - Sæson 7 The Iron Throne Limited Edition

Ydermere vil "Game of Thrones" kunne findes som bokssæt på Blu-ray samt DVD format med sæson 1 til 7 samlet samt enkeltstående udgaver af sæson 7 til dem, som har alle de foregående sæsoner i forvejen.

Der kommer også en Steelbook Edition ligeledes med sæson 7 på Blu-ray, og så har CDON fået eksklusiv ret til en Conquest & Rebellion Edition.

Game of Thrones - Sæson 7 Steelbook Edition og Sæson 1-7 Blu-ray Edition

Hvis du gerne vil have fat i en af de flotte Limited Editions, skal du dog være hurtig, for der vil kun være 200 enheder til rådighed i hele norden af "Drogon" og "The Iron Throne" udgaverne.