Vogel's WALL serie – når fjernsynet skal helt tæt på væggen

edbpriser.dk 30-11-2017 10:34

Helt ned til 23 millimeter luft mellem skærm og væg kan du opnå med Vogel's WALL serie, der er på markedet med en række smarte løsninger til forskellige rum, og monteringen hjælpes på vej af en ny app, som viser dig, hvor du skal bore hullerne.

WALL serien opfylder alles behov

Vogel's WALL Series FLAT – et enkelt og diskret ophæng, som gør det muligt at montere selv de største fjernsyn så tæt som 23 millimeter fra væggen.

Vogel's WALL Series FLAT

Særligt designet til travle rum som køkkenet eller steder, hvor pladsen bare er trang. Fås til fjernsyn fra 19 til 80 tommer.

Læs også: Philips vinder britisk blindtest imellem 4 OLED-TV

Vogel's WALL Series TILT – et let og fleksibelt ophæng til fjernsyn op til 65 tommer, som monteres højt for eksempel i soveværelset.

Vogel's WALL Series TILT

Den smarte vippemekanisme gør det muligt at tilte dit TV fremad og opnå den bedste vinkel samt undgå forstyrrende spejlinger i skærmen. Fås til fjernsyn fra 19 til 65 tommer.

Vogel's WALL Series TURN – et smidigt og funktionelt ophæng, som gør det muligt at vippe og dreje dit TV til den ideelle position, undgå spejlinger og lade dig se TV fra ethvert sted i rummet.

Vogel's WALL Series TURN

Drej fjernsynet helt op til 120 og 180 grader fra side til side og tilt det 20 grader fremad. Ophænget har integrerede kabelskjulere og tillader dig nemt at justere fjernsynet efter montering. Fås til fjernsyn fra 19 til 80 tommer.

Vogel's TV Mount Guide: En hjælpende hånd til opsætningen

Vogel's TV Mount Guide er en ny app, som hjælper dig med at montere dit TV-ophæng og endda afmærker borehullerne i væggen.

Når først du har hentet appen til din tablet, vil den skridt for skridt lede dig gennem processen.

Vogel's WALL Series TURN opsat i stue

Appen hjælper dig med at finde den perfekte placering af fjernsynet på væggen, og ved hjælp af den medfølgende plakat i emballagen og tablettens kamera afmærker du nemt det første borehul, og så skulle du være kørende.

Læs også: LG Display: 80" 8K OLED i 2019, sammenrullelig OLED i 2020

Vogel's TV Mount Guide er naturligvis gratis at hente til både iOS og Android.

Om det så går helt så let som i Vogel's video herunder, er dog tvivlsomt, men det skulle dog være ganske lige til.

Find de bedste priser på Vogel's WALL serie her