Voldsom gamer bærbar fra Lenovo

edbpriser.dk 28-08-47981 15:46

For de fleste af os er det rart, når vores bærbare PC'er rent faktisk er mobile og lette at have med os, men hvis du er hardcore gamer, der helst vil spille på en bærbar, er sagen en ganske anden.

Læs også: Razer Blade kommer til de nordiske lande først

For dem er det ikke noget problem, at den bærbare har en kampvægt på den forkerte side af 5 kilo, for den skal kun flyttes, når det er absolut nødvendigt.

Lenovo vil være med til hardcore gaming

Lenovos bud på gaming bærbare har indtil nu været mest i begynder-segmentet, men med IdeaPad Y900 vil Lenovo til at bide skeer med de store drenge, som Razer, Alienware, ASUS og Acer.

Lenovo IdeaPad Y900 er en 17 tommer PC med en tykkelse på 3,5 cm og - som nævnt - en vægt på over 5 kilo.

Lenovo IdeaPad Y900 bagside

De voldsomme dimensioner dækker over, at IdeaPad Y900 er proppet med hardware i en kaliber, der nok kan få de fleste gamere til at savle.

Hjernen i maskinen er naturligvis en Intel Core i7 processor, som har fået selskab af et Nvidia GTX 980M grafikkort i enten en 4 eller 8 GB variant og op til ikke mindre end 64 GB DDR4 RAM(!)

Alt dette kan få ekstra fart på ved hjælp af den integrerede Turbo-knap, når Lenovo IdeaPad Y900 skal give sit yderste.

Lagerpladsen kan konfigureres med op til 500 GB SSD og 1 TB HDD.

Lenovo IdeaPad Y900

Hertil kommer, at Lenovo IdeaPad Y900 har et mekanisk tastatur, hvilket der ikke er mange bærbare PC'er, der kan prale med.

Displayet er af IPS typen og har en opløsning på 1920 x 1080, og udover en mængde porte (heriblandt USB-C) er der også indbygget et 2.1 lydsystem.

Pris og tilgængelighed

Lenovo IdeaPad Y900 bliver vist frem på CES messen i Las Vegas i disse dage, men den vil først blive tilgængelig i løbet af foråret herhjemme.

Læs også: Den letteste Skylake gaming laptop

Prisen er sat til at begynde ved €2.199 eller omkring 16.400 kroner inklusive moms.


Kilde: PCWorld