Warner Bros. lancerer film og TV-serier via iTunes App Store

edbpriser.dk 24-03-43116 01:00

I modsætning til USA er film og TV-serier ikke tilgængelige via iTunes i Danmark. Derfor har Warner Bros. lanceret en gratis applikation, som også gør det muligt for danskere at se film og TV-serier på deres iPhone, iPad eller iPod Touch.

I første omgang udkommer ”Inception: App Edition” og ”The Dark Knight: App Edition”.

Applikationerne er nemme at downloade via iTunes App Store og indeholder de første fem minutter af en spillefilm eller TV-serie, samt bonusmateriale. Brugerne kan derefter vælge, om de vil downloade programmet eller filmen i fuld længde eller streame den via applikationen. Via applikationerne kan brugerne også dele deres filmoplevelser via sociale platforme som Facebook og Twitter.

Hvis man køber filmene, indgår der også flere timers bonusmateriale, adgang til billedgallerier, trailers, filmmusik og interaktive spil, hvor man kan teste sin viden om film, samt mulighed for at lave eget ringetone med et yndlingsfilmcitat. Filmene findes på 16 forskellige sprog med undertekster på yderligere 34 sprog.

App Editions kan fuldt ud tilpasses til sprog, indhold og lanceringsdato for film og TV-serier.

The Dark Knight
"The Dark Knight" blev lanceret i 2008 med Christian Bale i rollen som Batman. Filmen vandt to Oscars i 2009 – Heath Ledger fik den ene for bedste mandlige birolle, og den anden blev givet for den bedste redigering af lyd.

Handlingen drejer sig om Batmans kamp mod kriminalitet, denne gang i tæt samarbejde med politikommissær Jim Gordon (Gary Oldman) og distriktsanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart). Trioen fungerer perfekt, indtil Jokeren (Heath Ledger) dukker op. Regissøren Christopher Nolan stod også for Batman Begins, som kom i 2005.

Inception
"Inception" er nomineret til otte Oscars, bl.a. bedste film. I hovedrollen ses Leonardo DiCaprio, der spiller ”Dom Cobb”, en dygtig tyv med speciale i den farlige kunst at stjæle værdifulde hemmeligheder gemt i menneskers underverden.

Cobbs usædvanlige evner har gjort ham til en eftertragtet aktør i en forræderisk og ny verden med industrispionage, men det har også kostet ham alt det, han havde kært. Nu får Cobb chancen for at gøre ondt godt igen. Et sidste job skal give ham livet tilbage, men kun hvis det, der tilsyneladende er umuligt, lykkes for ham – en sidste ”inception”.