Wearable kameradrone kan tage dine selfies for dig

edbpriser.dk 01-05-46714 08:13

Nu kigger du måske på den overskrift og tænker, at det er alt for godt til at være sandt. Men den er skam god nok.

Nixie deltager i Intels Make It Wearable konkurrence, hvor den er blandt finalisterne. Og den kan lige præcis, hvad overskriften lover.

Nixie flyver af sig selv og ved hvor du er

Prototypen ser ikke ud af mere end et simpelt armbånd i plastic, men når den slippes fri, flyver den lille kameradrone opad af sig selv. Idéen er, at den endelige model selv vil kunne registrere, hvor man befinder sig, så den kan tage et billede af en fra luften.

Derefter flyver den tættere på igen, så man vil kunne fange den fra luften og putte den rundt om håndleddet igen. Det ene øjeblik en højteknologisk selfiedrone, det næste et armbånd som alle andre.


Designet af Nixie får højst sandsynligt er gevaldigt løft, før den kommer på markedet.

Har man bare en lille smule fantasi, så er mulighederne for sjove billeder næsten uendelige. En wearable kameradrone ville i hvert fald gøre dine Facebook billeder en del sjovere.

Læs også: HTC lancerer spændende GoPro konkurrent

Nixie er selvfølgelig stadig et godt stykke vej fra at nå ud til den almindelige forbruger, men der følger både 50.000 $ og design- og teknikrådgivning med finalepladsen i Intels Make It Wearable konkurrence, så måske er din Facebook alligevel ikke så langt fra nogen særdeles forfriskende kameradronebilleder.

Har du stadig svært ved at se Nixie for dig, så kan du se prototypen og møde udviklerne i videoklippet under artiklen.