Webcam til seriøse streamere

edbpriser.dk 04-10-2016 12:20

Logitech HD Pro Stream Webcam C922 hedder den opdaterede udgave af producentens populære og prisbelønnede C920 model, der er designet til at opfylde seriøse streameres behov.

C922 giver dig mulighed for at streame og optage levende og virkelighedstro HD 1080p video i 30 fps eller 720p i 60 fps, der giver gode flydende og detaljerige optagelser.

Læs også: Xbox chef: PC'er overskygger konsoller som aldrig før

”Videoplatforme som Twitch er eksploderet de seneste år, og med mere end 2 millioner streamers på denne platform alene, er måden hvorpå den nye generation af gamere spiller og lærer om spil på ændret for altid,” siger Guillaume Bourelly, portfolio og produktmanager for webcams hos Logitech.

"Med C922 Pro Stream Webcam tager vi game casting til det næste niveau, så du nemt kan optage dit gameplay som en professionel, engagere dig i dit community og skille dig ud fra mængden."

Logitech HD Pro Stream Webcam C922 gamer setup

C922 er blevet udstyret med software fra Personify, der dynamisk kan udskifte baggrunden på dine optagelser, samt en 3 måneders XSplit Premium licens som inkluderer fuld adgang til de professionelle værktøjer og funktioner af både XSplit Broadcaster og XSplit Gamecaster, så du hurtigt og nemt kan starte med at streame enhver type indhold.

Web-kameraet har desuden fået automatisk low-light-korrektion og skarp autofokus, så C922 tilpasses flimrende lys eller flere computerskærme, og du kan streame klar video selv i svag belysning.

C922 Pro Stream Webcam kommer også med et stativ, der kan indstilles, så du let kan justere kameraet til den bedst mulige vinkel, når du optager.

Logitech HD Pro Stream Webcam C922 på stativ

Læs også: Fås ikke kraftigere: Her er de vildeste PC-komponenter på markedet lige nu

To støjreducerende mikrofoner sørger for god lyd til dine optagelser.

Pris og tilgængelighed

Logitech HD Pro Stream Webcam C922 er tilgængelig nu til en vejledende pris på 849 kroner.

Men den pris er allerede blevet slået af en af EDBprisers forhandlere - find selv bedste pris her.