Whirlpools sjette sans

edbpriser.dk 24-01-46186 05:20

Whirlpools 6th Sense teknologi kan findes i deres ovne, induktionskogeplader, opvaskemaskiner, køleskabe og vaskemaskiner. Der er dog ikke tale om, at det er den samme slags teknologi i samtlige produkter. Det er klart, at teknologien i et køleskab er meget forskellig fra teknologien i en ovn.

Det er snarere tale om, at 6th Sense henviser til, at disse produkter er udstyret med intelligent teknologi. Det vil sige, at de forskellige hvidevarer er i stand til selvstændigt at styre diverse processer ved hjælp af sensorer, uden at du behøver at blande dig.

Herunder forklarer vi, hvad 6th Sense teknologien betyder for de forskellige slags hvidevarer, og peger på de fordele, som den intelligente teknologi fører med sig.

6th Sense vaskemaskine

6th Sense vaskemaskiner har en række funktioner, der karakteriserer dem i forhold til andre vaskemaskiner. En sådan funktion er WaveMotion+, der er en teknologi, som sørger for, at tromlen bevæger sig i et særligt mønster afhængig af typen og mængden af stof. Det optimerer ydelsen, og bevarer farver og fibre bedst muligt.


Valken er det aflange i plastik i tromlen, som det ses herover.

Kombineret med vaskemaskinens Ultra Soft tromle og et særligt design af valkerne, gør Whirlpools 6th Sense vaskemaskine ekstremt skånsom overfor dit tøj, så du kan bruge det så længe som muligt uden frygt for slid.

6th Sense ovn

Whirlpools ovne udstyret med 6th Sense teknologi, kan tage sig af tilberedningen, overvåge energiforbruget, justere tilberedningstiden og give konstant information, for eksempel når det er tid til at røre rundt i retten.

Derudover justerer ovnen konstant temperaturen efter behov, og er også udstyret med diverse forudindstillede opskrifter, så tilberedningen af blandt andet pizza ikke kræver andet end et tryk på en knap.

6th Sense induktionskogeplade

Sensorerne i 6th Sense induktionskogeplader registrerer temperaturen på dine gryder og pander. Det betyder, at induktionskogepladen kan sætte vandet i kog hurtigst muligt, og derefter sætte temperaturen automatisk ned, så der ikke bliver brugt unødvendig energi. Det giver en energibesparelse på op til 20 %.


Induktionskogepladen fra Whirlpool giver en stor energibesparelse.

Desuden varmer induktionskogeplader kun køkkengrejet og ikke kogepladen, hvilket gør induktionskogeplader op til fire gange så effektiv som gas, og giver dermed en stor energibesparelse.

6th Sense køleskab

I køleskabe med 6th Sense teknologi sørger Fresh Control sensorer konstant for, at der er den rette temperatur og fugtighed i køleskabet. Dette sker automatisk alt afhængig af typen og mængden af fødevarer i køleskabet.

Denne helt unikke funktion betyder, at madvarerne kan holdes lige så friske, som den dag de blev købt, i op til fire dage længere.

6th Sense opvaskemaskine

I Whirlpools opvaskemaskiner med 6th Sense teknologi registrerer sensorer, hvor beskidt opvasken er, og indstiller vandstrålerne derefter. Dette giver både et fantastisk rent resultat, og et lavere forbrug af vand, tid og energi.

Det betyder, at 6th Sense opvaskemaskiner bruger så lidt som seks liter vand pr. vask, og de er dermed blandt de mest energieffektive på markedet,

Whirlpools 6th Sense hvidevarer giver altså hjemmet et intelligent løft. Ikke alene hæves effektiviteten over en bred kam, men også energiforbruget sænkes som oftest. Udover synet, hørelsen, smagssansen, lugtesansen og følesansen, kunne det altså godt se ud som om, at Whirlpools sjette sans er en særdeles brugbar tilføjelse.