Windows 10 kommer 29. juli

edbpriser.dk 01-06-2015 10:59

Så har Microsoft udsendt en pressemeddelelse, der offentliggør den officielle dato for Windows 10, og det bliver altså den 29. juli i år.

Samtidig fortæller Microsoft, at Windows 10 opgraderingen bliver ganske gratis for brugere af Windows 7 og 8.1, og at man med det nye Windows kan se frem til, at der løbende vil blive tilføjet nye features, forbedringer og sikkerhedsopdateringer.

”Windows 10 er en ny generation af Windows, og vi har designet det til at gøre det både lettere og sjovere at få ting fra hånden”, fortæller Terry Myerson, Executive Vice President hos Microsoft.

”Med Windows 10 bygger vi videre på vores vision for den personlige computer, der har fokus på at beskytte dine personlige oplysninger, give dig en højere grad af mobilitet på tværs af dine digitale enheder, og lader dig interagere på naturlig vis via tale, touch, skrift og hologrammer.”

Læs også: Derfor er Windows 10 den sidste version af Windows

Vi har hørt meget om Microsofts næste styresystem, og nu er der endelig en dato for, hvornår alle Windows-brugere vil kunne få fingrene i systemet.