Windows 10 Mobile opdatering udskudt

edbpriser.dk 24-08-47932 21:43

Microsoft lovede tilbage i oktober, at udvalgte Windows Phone 8.1 smartphones ville begynde at få Windows 10 Mobile her i december måned.

Men nu rapporterer ZDNet, at Microsoft har udsendt en meddelelse, hvori de fortæller, at opdateringen først vil begynde at rulle ud tidligt til næste år.

Windows 10 Mobile byder jo ellers på bedre integration med Windows 10 på PC, Universal Windows apps og Continuum, der gør det muligt at bruge Windows 10 mobilen som en computer ved at tilslutte den til en PC skærm samt mus og tastatur.

Læs også: Se Microsofts nye teknologi i aktion: Kan en Windows-telefon erstatte din computer?

Nu må Windows Phone 8.1 ejere så væbne sig med lidt mere tålmodighed.

Godt at Microsoft venter

Som den - mestendels - glade indehaver af en Lumia 950, der jo er en af de første smartphones på markedet med Windows 10 Mobile installeret, kan jeg nu godt forstå, at Microsoft ikke mener, at de er helt klar til at sende styresystemet ud til flere mobiltelefoner endnu.

Selvom Lumia 950 er en meget lækker og hurtig smartphone, er der stadig en del børnesygdomme at spore i operativsystemet, som givetvis bliver rettet i en snarlig opdatering.

Notifikationer om, at der er pladsmangel på telefonen, selvom kun en tredjedel af pladsen er brugt, og ofte brugte applikationer der opfører sig uhensigtsmæssigt, hører med til at have en Windows 10 smartphone lige nu, og det kan jo være en medvirkende årsag til, at Microsoft har udskudt opdateringen.

Læs også: Microsoft kovending: Behold alligevel din OneDrive plads

Microsoft har dog ikke givet en årsag til, hvorfor Windows 10 Mobile opdateringen er udskudt, og de har heller ikke verificeret hvilke eksisterende Lumia mobiler, der vil få opdateringen, men det må vi nok vente til det nye år med at få.