Windows Phone 8.1 opdatering kommer 24. juni

edbpriser.dk 13-05-2014 11:41

Windows Phone 8.1 opdateringen har været ventet med længsel af brugerne, siden Microsoft præsenterede opdateringen på deres Build konference i starten af april, og nu er der endelig sat en fast dato for, hvornår den begynder at rulle ud til eksisterende Windows Phone 8 mobiltelefoner.

Læs også: Ny Windows Phone 8.1 får ros: Nu er Microsoft klar til kamp

Det skriver Microsoft på deres Support-side til Windows Phone, hvor startdatoen for Windows Phone 8.1's livscyklus står til at starte på denne dato.

Herefter forpligter Microsoft sig til at udsende opdateringer til Windows Phone 8.1 operativsystemet i mindst 36 måneder, som man som bruger SKAL installere hver gang for at kunne modtage den næste opdatering.

Gode forbedringer i Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 opdateringen indeholder blandt andet den Siri-lignende personlige assistent Cortana, et nyt notifikationspanel og en lækker ny måde at præsentere startskærmen på (se billedet her til højre).

Især Cortana assistenten ventes der meget af, fordi "hun" vil lære sin bruger at kende gennem dennes vaner og brug af telefonen, så hun kommer tættere på at være en ægte personlig assistent.

Læs også: Så vild bliver Windows Phone 8.1

Men også det nye notifikationspanel, som Microsoft har hugget fra Android, bliver et kærkomment tiltag, da det samler styringen af en række funktioner som Bluetooth, WiFi og flytilstand.

Internet Explorer browseren bliver også opgraderet, så der i Windows Phone 8.1 mobiltelefoner fremover vil være Internet Explorer 11.

Find mobiltelefoner med Windows Phone 8.1 på EDBpriser her

Via: PCMag