Windows Phone sneakers til ægte fanboys

edbpriser.dk 27-05-2014 15:16

For at promovere den nye Windows Phone 8.1 mobil, Nokia Lumia 630, har det polske mobilteleselskab Plus fundet på en sjov præmie til cirka 650 heldige købere af en Nokia Lumia smartphone, nemlig en Converse-lignende gummisko med Live Tiles på.

Hver dag fra i går og til og med den 30. juni bliver der trukket 18 vindere blandt alle dem, som køber og har købt en Nokia Lumia mobiltelefon gennem selskabet siden den 1. marts.

Læs også: Windows 9 klar allerede i april 2015 og bliver måske gratis

Og det eneste, man skal gøre for at være med, er at indsende et billede af sin startskærm, som man nu har opsat den med sine Live Tiles i forskellige farver og størrelser.

Windows Phone 8.1 new look
Den nye design-mulighed på Windows Phone 8.1. Foto: Cnet.

I opdateringen Windows Phone 8.1 er det desuden blevet muligt at bruge ét billede som samlet dekoration af applikationerne på startskærmen, så man virkelig kan være kreativ med billederne af kæresten, bilen, ungerne og pletskuddene fra ferien.

Flere sneakers-designs at vælge mellem

De heldige vindere kan vælge mellem seks forskelligt designede Windows Phone sneakers, hvoraf de tre flotteste er pyntet med et udsnit af de velkendte Live Tiles fra Microsofts mobile styresystem, mens de andre tre blot er udstyret med et Windows logo på hælkappen til de mere diskrete fanboys.
Windows Phone 8 sneakers

Som du nok allerede har regnet ud, gælder konkurrencen kun for polakker, så hvis du skal gøre sig håb om et par af de overraskende flotte Windows Phone 8 sneakers, må du holde øje med ebay, hvor de nok vil dukke op indenfor kort tid til en højst sandsynligt skamløs overpris, men det er pt. den eneste måde at erhverve sig denne uforbeholdne kærlighedserklæring til Windows Phone 8.

Læs også: Windows Phone 8.1 opdatering kommer 24. juni

Via: Übergizmo