Xiaomi Mi Note 10 [TEST]: Kongekamera i kinesermobilen

Rasmus Elm Rasmussen - 01-08-52192 23:00

Xiaomi Mi Note 10 har skalpelskarpt kamera på 108 MP og desuden et gigantisk batteri. Og det endda til halv pris af konkurrenterne

Xiaomis mobiler har været til at opdrive i Danmark i nogen tid, men ikke ad officielle kanaler. Det er de nu, hvor den nye webshop mistore.dk er åbnet. Det betyder, at vi får nem adgang til særdeles interessante smartphones til yderst rimelige priser. Vi tog et kig på den nye top-mobil Mi Note 10.

I sit design er den umiddelbart ikke noget særligt. Faktisk ligner den til forveksling Huawei P30 Pro, bare lidt mere buttet. Det er en stor mobil, men de afrundede kanter gør, at den ligger godt i hånden. Der er velfungerende fingeraftrykslæser i skærmen samt mulighed for ansigtslogin.

Den kurvede 6,47”-skærm er måske ikke den skarpeste, vi har set, men den står flot og særdeles farvestærkt, og den suppleres af en anstændig højttaler. På ydelsen er vi ikke oppe i den bedste liga. Der er anvendt Snapdragon fra 700-serien, hvilket er et nøk ned i forhold til de hurtigste konkurrenter.


Læs mere...