Xperia Z3+ er Sonys nye topmodel

edbpriser.dk 26-05-2015 15:16

Sony opdaterer flittigt deres mobiltelfoner - omkring hvert halve år for deres topmodeller, og derfor er efterfølgeren til Sony Xperia Z3 allerede på vej til det danske marked.

Læs også: iPhone 6s og 6s Plus får Force Touch, bedre kamera og stærkere metal

Sony Xperia Z3+ hedder det nye flagskib fra den japanske tech-gigant, som skal kæmpe om Android-brugernes gunst i skarp konkurrence med Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, LG G4 og HTC One (M9).

Z3+ minder på mange måder om sin forgænger med sin 5,2 tommer Full HD skærm, 20,7 MP kamera og 3 GB RAM, men den er dog blevet forbedret på flere punkter.

Her er forbedringerne i Sony Xperia Z3+

Forbedringerne findes i en opgradering af processoren, der nu hedder Snapdragon 810, et forbedret 5 MP front-kamera, og så er Sony Xperia Z3+ blevet både tyndere og lettere - 6,9 mm og 144 gram henholdsvis.

Sony Xperia Z3+

Sony mobilen er fortsat vand- og støvtæt, men Z3+ har ikke længere en klap foran USB-porten, så det er blevet nemmere at oplade den og forbinde til den.

Batteritiden er ifølge Sony stadig op til to dage på en enkelt opladning, og til Xperia Z3+ vil man indvidere kunne tilkøbe en hurtigoplader, der kan give en hel dags batteri på bare 45 minutters opladning.

Sony Xperia Z3+ farver

Sony Xperia Z3+ kommer i farverne sort, hvid, kobber og blå, og den vil være tilgængelig i Danmark fra den 30. juni til omkring 5.600 kroner uden abonnement.

Læs også: Den billige ASUS ZenFone 2 har 4 GB RAM og ja, det betyder noget, som du kan se i videoen her...