Zalando er ny forhandler på Priser.dk

edbpriser.dk 29-04-44688 11:46

Selvom Zalandos danske onlineshop kun har været online siden slutningen af juli, er Zalando allerede en af danskernes foretrukne shopping platforme.

Dette skyldes i høj grad Zalandos kæmpe sortiment og unikke service. En service, der bl.a. bygger på en enestående logistik.
 
En god logistik er for Zalando afgørende, da den hænger tæt sammen med kundernes tilfredshed og deraf deres loyalitet.

For at imødekomme kundernes forventning om gratis forsendelse og gratis returnering optimerer Zalando løbende logistikken. Firmaet udbygger konstant sit logistiske knowhow for at sikre et godt samarbejde både internt og eksternt med f.eks. Post Danmark.

Europas største klædeskab
I efteråret 2012 åbnede Zalando sit nyeste lager i Erfurt, Tyskland, som nu er Europas største klædeskab. Dette logistiske vidunder er 126.000 m2 og danner grundlaget for Zalandos logistiske netværk. Med dette lager har Zalando styrket sin position som førende onlineshop for sko og tøj.

Det nye kæmpelager kommer først og fremmest Zalandos kunder til gode, da de vil opleve en kortere leveringstid og får mulighed for at vælge imellem endnu flere produkter.

Derudover er lageret også med til at sikre, at Zalando også i fremtiden har mulighed for at vokse. Lageret leverer sammen med Zalandos to andre lagre i Tyskland modetøj og sko til hele Europa og danner dermed rammen om kundernes glæde ved at modtage en pakke fra Zalando.

Denne glæde ved at modtage en pakke er også en del af Zalandos nyeste TV-reklame, der vises i Danmark fra den 17. september.

Se Zalandos store udvalg på Priser.dk her