Zombierne kommer!

edbpriser.dk 18-11-2016 13:34

Efter at have set Los Angeles brænde, går Madison, Travis, Daniel og deres sørgende familier om bord på båden ‘Abigail’ uden at kende til omfanget af apokalypsen, der udfolder sig omkring dem.

Men da Operation Cobalt for alvor sættes i gang og militæret bomber det sydlige Californien for at udrydde de inficerede, bliver de døde drevet mod havet. På gruppens rejse ud i verden, finder de hurtigt ud af, at vandet måske ikke er meget mere sikkert end fastlandet.

Fear the Walking Dead sæson 2

"Fear the Walking Dead" foregår i samme univers som "The Walking Dead".

Læs også: Vind "Fear the Walking Dead Sæson 1 & 2" på Blu-ray eller DVD

I sæson 1 fulgte vi med, da udbruddet begyndte i Los Angeles. "Fear the Walking Dead" er en skrækindjagende serie, der undersøger hvordan zombieapokalypsen opstod og samtidig følger de menneskelige omkostninger der udvikler sig under sådan en begivenhed.

Hvordan apokalypsen startede
Flere steder i USA har der været meldinger om mystiske morbide mord. Vi blev præsenteret for et af dem.

En af vores hovedpersoner, narkomanen Nick, vågnede op af sin rus i en forladt kirke. Han kaldte på sin kæreste, Gloria, som ikke svarede. Nick begyndte at lede. Endelig fandt han frem til hende og opdagede, at hun var blevet en vaskeægte støvøjet zombie - sværtet ind i blod og med en kniv i brystet. Hun virkede absolut ikke glad for at se Nick. Han flygtede i panik ud af kirken. I sin choktilstand fik han ikke orienteret sig ordentligt og blev ramt af et køretøj.

Fear the Walking Dead covers

Oplev hele den skrækindjagende anden sæson af "Fear the Walking Dead" i fantastisk HD med Blu-Ray bokssættet.