Strømforsyning

|8 produkter
Filtre
AXIS PS24 - strømforsyning - 240 Watt Strømforsyning

AXIS PS24 - strømforsyning - 240 Watt

fra 2.174,00 kr.
Watt 240 | Formfaktor Ekstern
HPE E610 - strømforsyning Strømforsyning

HPE E610 - strømforsyning

fra 3.268,00 kr.
Formfaktor Ekstern
Avocent - strømforsyning - 20 Watt Strømforsyning

Avocent - strømforsyning - 20 Watt

fra 496,00 kr.
Watt 20 | Formfaktor Ekstern
Honeywell - strømforsyning Strømforsyning

Honeywell - strømforsyning

fra 275,00 kr.
Formfaktor Ekstern
Dell - strømforsyning - 2000 Watt Strømforsyning

Dell - strømforsyning - 2000 Watt

fra 3.101,00 kr.
Watt 2000 | Formfaktor Ekstern
DELTACO PS12-50A - strømforsyning Strømforsyning

DELTACO PS12-50A - strømforsyning

fra 178,00 kr.
Formfaktor Ekstern
Sophos - strømforsyning - 36 Watt Strømforsyning

Sophos - strømforsyning - 36 Watt

fra 883,00 kr.
Watt 36 | Formfaktor Ekstern
Extreme Networks - strømforsyning - 50 Watt Strømforsyning

Extreme Networks - strømforsyning - 50 Watt

fra 322,00 kr.
Watt 50 | Formfaktor Ekstern

Når du bygger en computer eller indretter et kontor derhjemme, er det rigtig vigtigt med en ordentlig og stabil strømforsyning. Har du ikke en ordentlig strømforsyning, risikerer du at din computer lukker ned midt i noget vigtigt arbejde, der så er gået tabt.

Vil du gerne investere i en god strømforsyning, er der en række gode råd, du skal følge for at finde lige den strømforsyning, der passer til dig og dine behov.

Først skal du finde ud af, hvor mange watt du har brug for. Der findes både hjemmesider og software, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange watt din strømforsyning skal generere. Find alternativt nogle anmeldelser af strømforsyninger fra folk med de samme behov som dig. Det er også en rigtig god ide at købe en strømforsyning, der giver en del flere watt, end du har brug for. På den måde er der nemlig plads til opdateringer af dit system, uden at strømforsyningen ryger, og så skal man huske strømforsyninger altid vil tabe kraft i over tid. Derfor bør du altså købe en strømforsyning, som er god nok til de næste mange opdateringer og kan holde i en årrække.

Et andet godt råd er, at du selvfølgelig skal undersøge, hvilke ”connectors” du har brug for til din strømforsyning. Det skal selvfølgelig hænge sammen med, hvilken computer du er ved at bygge. Samtidig skal du kigge efter din strømforsynings ”high-efficency ratings” Det er altså hvor effektivt din strømforsyning bruger watt. En god tommelfingerregel er at 80% og over er godt. Netop fordi en strømforsyning mister kraft over tid, er det igen en god ide at medregne det. En strømforsyning, der trækker 500 watt, kan du sagtens risikere trækker 600 watt et år efter.

Til sidst er det en rigtig god ide at købe en strømforsyning af høj kvalitet. Når det kommer til strømforsyning, så går pris og kvalitet hånd i hånd. Når du alligevel har besluttet dig for at købe en strømforsyning, er det en dum ide at være nærig, for de penge du ikke bruger, får du måske lov til at bruge senere, når din strømforsyning af dårlig kvalitet bryder sammen.

Derfor har vi her hos EDB-priser samlet de bedste strømforsyninger til de bedste priser. For selvom kvalitet koster, så kan der stadigvæk være penge at spare her på siden. Så når du har afklaret, hvad du forventer og har brug for af en strømforsyning, så kan du her hos EDB- priser finde den helt rigtige strømforsyning til den bedste pris.