TV/Radio tuner

|1 produkt
Filtre
Microsoft Windows 7,Windows 8.1,Windows 10 | MPEG-2,H.264
fra 251,00 kr.

En tv tuner er en rigtig smart måde at få dine tv kanaler på computeren via en stabil forbindelse. Med en tv tuner laver du simpelthen din computer om til et fjernsyn. Du får ganske enkelt TV signalet fra luften ligesom med en almindelig antenne til det store fjernsyn derhjemme. Det kan være rigtig smart for dig, der gerne vil have et tv med i campingvognen, sommerhuset eller den lange togtur. Det er selvfølgelig især, når man er ude af hjemmet, at en tv tuner virkelig kommer til sin ret og bliver et super smart apparat.

Der findes nogle computere, der har en tv tuner indbygget, men langt de fleste får brug for en ekstern tv tuner for at kunne se fjernsyn på deres computere. Men der er faktisk ret mange praktiske fordele ved at have en ekstern tv tuner i stedet for en indbygget. Har du en ekstern tv tuner, kan du flytte den rundt til andre computere og enheder, der er kompatibel med din tv tuner. På den måde kan man i familien skiftes til at bruge den fælles tv tuner og ikke selve computeren.

En tv tuner har som regel et USB stik, man bare sætter i computeren, og så kører det stort at af sig selv. Der findes dog også en tv tuner, der kommer i form af et kort man stikker ind i computeren, men det er dog mest normalt med en USB tv tuner. En tv tuner fylder meget lidt, så man skal ikke være bange for, at det er det helt store monstrum af en antenne, man skal have gang i for at kunne se fjernsyn på sin computer.

Udover at kunne modtage tv signalet igennem luften kan en tv tuner som regel også modtage radio hvilket jo også er en dejlig funktion.

Hos EDB-priser har vi samlet en lang række tv tunere i høj kvalitet til en rigtig god pris. På den måde kan du finde lige den tv tuner, der passer til dine behov uden, at den koster dig en formue. Så find den rigtige tv tuner her og så kan du modtage både tv og radio på din computer, når du er på farten eller på ferie.