Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Netværk

Netværk

Skal du bruge et acces point, en didekeret firewall, en router, et modem, en switch eller en homeplug / powerline i så fald har du fundet det rigtige sted. Vi har tusindevis af produkter der kan få dit netværk til at køre som smurt. Vi finder de billigste priser på udstyr til dit netværk, således at du kan få det hurtigste og mest driftssikre netværk der passer til dit budget.

Der er mange ting man skal tage højde for hvad enten man skal have et lille hjemmenetværk, stort hjemmenetværk eller et større netværk til virksomheden.

Når man skal have sat sit netværk, op er det første man bør tænke på rækkeviden på netværket. Netværksrækkevide afføder yderligere to spørgsmål, nemlig og man skal bruge kablet eller trådløs forbindelse.

Kablet netværk

Fordelen ved et kablet netværk er uden tvivl den store stabilitet det giver. Det eneste tidspunkt du oplever nedetid med et kablet netværk, er når modemmet ikke fungere eller internetselskabet har problemer. Resten af tiden vil der være stabil forbindelse og du vil have en hurtigere og mere stabil lan-forbindelse i forhold til et trådløst netværk. Ulempen ved kablet netværk er besværet med at trække kabler og herudover manglende kompatibilitet med mobileenheder såsom smartphones og tablets. Enten skal du have kabler liggende igennem huset. Alternativt skal du have en elektriker til at installere ethernet udgange i alle rum, for at få et ordenligt kablet netværk. Sådan har der i al fald været, men med brug af en homeplug / powerline bliver der meget nemmere at få etableret et kablet netværk, der hverken koster mange penge eller optager plads.

Trådløst netværk

Den anden mulighed, trådløst netværk, har også en række fordele og ulemper. Med trådløst netværk kan du tilslutte alle husets enheder, uden at skulle tænke over kabler. Det er nemt at tilslutte og du kan bevæge dig rundt i huset med mobile enheder og bærbare computere samtidigt med at du konstant kan være tilsluttet dit netværk. Ulempen er den ustabilitet et trådløst netværk kan give. Hvis du bor et sted hvor der er mange signalforstyrrelser, kan du i tide og utide blive smidt af dit netværk. Desuden kan rækkeviden på din router være en begrænsende faktor, der gør at du har dårligt signal i dele af huset. Begge disse problematikker ved trådløst netværk, kan man dog komme til livs ved at udvide sit trådløse netværk med et acces point, således at signalet bliver kraftigere og rækker i hele huset.

Vi håber at du kan finde det udstyr du står og mangler til dit netværk. Hvis du finder udstyret, så finder vi de bedste priser til dig.