Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Tablets

Om tablet PC'er

Flere og flere køber en tablet PC, og de er bestemt kommet for at blive. En tablet PC er lettere end en bærbar, og mange forældre køber en tablet til familien eller direkte til børnenes underholdning.

Der er også kommet meget godt tablet tilbehør på markedet, hvor især et tablet cover er en god idé samt måske et tastatur, hvis du skal skrive meget.

Et tablet cover beskytter din nye tablet PC mod stød og skærmen mod ridser, så et tablet cover kan hurtigt vise sig at være en god investering.

Hold øje med disse ting, når du vælger tablet PC

Mange læser en tablet test før købet af en ny tablet PC, og det kan være en god måde at finde frem til den rette tablet PC på. Man kan dog også selv finde den rigtige tablet PC, hvis man gør sig sine behov bevidst.

Tablet tilbud og billige tablets hos edbpriser.dk

Med EDBprisers tablet filtersøgning kan du vælge, hvilke specifikationer du ønsker din tablet skal have. Når du søger, får du en oversigt over tablets med priser og kan dermed nemt finde det bedste tablet tilbud. Du kan sortere efter både pris og popularitet og på den måde få vist de billigste eller mest populære tablets øverst.

Vægt

Vægten er en ting, du skal holde øje med, da man snildt kan komme til at holde sin tablet PC i lange perioder og måske også skal bære rundt på den. Det gælder naturligvis også, hvis du skal købe en tablet til børn.

Jo lettere din tablet PC er, jo bedre er det selvsagt.

Skærmstørrelse

Mangen en tablet test handler om displayet, hvor især størrelsen kan variere meget. Du skal vurdere, hvor stor en skærm du har brug for, uden at det bliver besværligt, når du skal transportere den rundt.

Hvis du skal købe et tablet cover, er størrelsen af dit tablet cover afhængig af display størrelsen på din tablet PC. Hvis du køber en tablet til børn, er det også en god idé med et tablet cover, da det vil tage noget af stødet, hvis dine børn skulle tabe den nye tablet PC.

Opløsningen fortæller, hvor god billedkvaliteten er på tablet skærmen, og jo højere opløsning, jo bedre.

Styresystem

Du skal også tænke på styresystemet ved køb af en ny tablet PC. Valget står fortrinsvis mellem Android, Apples iPad eller Windows.

En tablet PC med Windows styresystemet giver nogle fordele i forhold til at arbejde med Microsofts Office-pakke, og en sådan tablet interagerer selvsagt godt sammen med både en Windows mobiltelefon og en Windows PC.Hvilket styresystem, du vælger til din tablet PC, afhænger af dine præferencer. Dette er svært at læse ud fra en tablet test, da det måske en fordel at købe en iPad med iOS, hvis du allerede har en iPhone, mens en tablet med Android måske er dit foretrukne tablet valg, hvis du allerede ejer en Android smartphone.

Lagerstørrelse

Lagerstørrelsen bestemmer hvor meget data, du kan have liggende på din tablet PC. Nogle tablets giver desuden mulighed for at indsætte SD cards og på den måde udvide lagerpladsen - dette er dog ikke muligt på Apples iPad.

Wi-Fi og 3G/4G - LTE

De fleste tablets har Wi-Fi, men ikke alle kan tilgå mobilt internet. Her kan du vælge mellem 3G og 4G (også kaldet LTE) internet, hvor 4G er den hurtigste forbindelse, men så skal du være opmærksom på, at du også skal bruge et data-abonnement fra et mobilseslskab for at kunne denne funktion.

Batteritid

Hvor lang tid tablet PC'en kan køre uden at skulle en tur i stikkontakten, kan også være en afgørende faktor, når du skal vælge en model.

I dag har de fleste tablets en batteritid på mindst 9-10 timer, men hvis du gerne vil have mere eller i hvert fald være sikker på tallet, så er det en god idé at tjekke specifikationerne på produktet.