Mikrofon

Din nuværende søgning giver 4 resultater
Filtre
Thomson M150 Dynamic Microphone, Party Mikrofon
RØDE VideoMic PRO Mikrofon

RØDE VideoMic PRO

kr 597,00 inkl. fragt
Bosch Plena LBB1956/00 Mikrofon

Bosch Plena LBB1956/00

kr 3.385,00 inkl. fragt
MIPRO MU-55HNS Mikrofon

MIPRO MU-55HNS

kr 1.064,00 inkl. fragt
Thomson M150 Dynamic Microphone, Party Mikrofon

Thomson M150 Dynamic Microphone, Party

fra kr 155,00
RØDE VideoMic PRO Mikrofon

RØDE VideoMic PRO

fra kr 597,00
Bosch Plena LBB1956/00 Mikrofon

Bosch Plena LBB1956/00

fra kr 3.385,00
MIPRO MU-55HNS Mikrofon

MIPRO MU-55HNS

fra kr 1.064,00

Mikrofon

Der findes mange typer mikrofon. Om du skal bruge en mikrofon til telefonsamtaler eller til at indspille musik, så findes der en mikrofon, der kan dække dine behov. Det er selvfølgelig en helt anden mikrofon, du skal bruge til konference samtaler eller telefon opkald end til indspilning af musik og sang.

Klarlæg dine behov til mikrofon

Derfor kan det være en rigtig god ide at klarlægge, hvilke krav du stiller til en mikrofon, og hvilke krav du måske kan komme til at have til en mikrofon i fremtiden.

Altid en god investering med en god mikrofon

I første omgang handler det dog om, at det er rigtig rart at have en ordentlig mikrofon. Hvis du f.eks. ofte har lange samtaler over nettet, kan det vise sig som en god investering at købe en ordentlig mikrofon, hvor lyden går klart igennem til modtageren. Det kan være, du helst vil have en mikrofon, der sidder fast om øret, eller det kan være, du gerne vil have en mikrofon, der i bedste konference stil står på bordet foran dig og giver knivskarp lyd.

Hvor skal din mikrofon stå

Det er altså meget afgørende, om du køber en mikrofon til hjemmekontoret, mødelokalet eller forsamlingshuset. Men lige meget hvilken mikrofon du har brug for, så kan du finde den her hos EDBpriser. Udover at finde den helt rigtige mikrofon så kan får du den også til bedste og billigste pris. Hos EDBpriser har vi samlet en lang række mikrofoner til de bedste priser og tilbud. Så det er bare med at komme i gang og finde den mikrofon, der gør dine opkald til en meget bedre oplevelse