Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Videokamera

Filtre

Skal der optages hjemmevideo af børnene, skal ferierne foreviges eller skal du i gang med seriøse filmproduktioner. Så har vi et videokamera som indfrier dine behov og hvis det ikke var nok, så får du dit nye videokamera til den bedste pris der findes på markedet.

HD videokamera

Alle nyere videokameraer optager i HD, men der kan stadig være stor forskel på kvaliteten af ens videooptagelser. Man kan få mange forskellige videokameraer, til forskellige formål og derfor skal du finde ud af hvilket videokamera som passer bedst til dig.

Hvis du skal bruge et videokamera til at lave hjemmevideoer, skal du bruge et videokamera som har en flot opløsning, evnen til at filme i svagt lys og en god indbygget mikrofon. Du behøver ikke et hav af ekstra features, som kræver at du tager et længere kursus i filmkundskab. Dermed får du et godt og solidt videokamera til en billig pris.

Action videokamera

Er du den mere eventyrlystne type, som skal optage vilde mountainbiketure eller måske riverrafting i Grand Canyon, så skal du have et videokamera som ikke går i stykker og er let at have med sig. Her vil det åbenlyse valg, være et videokamera fra GoPro, der har sat sig hård på markedet til optagelse af især ekstremsportsaktiviteter.

Skal du ud og optage amatørfilm, så skal du ud og have fat i noget udstyr som ligger i middelprisklassen. Her kan det være en fordel ikke, at gå det udstyr hvor der er et hav af funktioner, men hellere smide pengene efter høj funktionalitet og kvalitet. Her kan kamera udstyr der kan tage flotte billeder i alt slags vejr være en stor fordel og noget du bliver glad for i længden.

Hvis man ikke har tænkt sig at bruge stativ til sit videokamera, kan det være en god ide at købe et videokamera, der har en effektiv billede stabilisator. Det kan hurtigt komme til at se ud som om, at man er ved at rapportere live fra et jordskælv, medmindre man har en meget rolig hånd, når man filmer med håndholdt videokamera. Der findes optisk og digital billede stabilisator og det er at foretrække optisk billede stabilisator i sit videokamera, da den reducere rystelserne inden billedet bliver fanget, hvorimod digital gør det efter.

Videokamera med zoom

Hvis du vil have den bedste kvalitet, også når du zoomer, skal du købe et videokamera med optisk zoom fremfor digital zoom. Digitalt zoom skalerer billedet digitalt hvor optisk zoom virker som en kikkert. Derfor får man pixilerede billeder ved digitalt zoom, imens de forsat er skarpe ved optisk zoom.

Vi ønsker held og lykke med at finde det videokamera, som du står og mangler og når du har fundet det, finder vi den bedste pris til dig.