Android Mobil - Stort udvalg til de bedste priser

Android mobil

Android er et open source styresystem basseret op open source styresystemet Linux. I 2005 opkøbte Google Android Inc, der var den oprindelige ophavsmand på Andriod styresystemet. Formålet med købet af Android var at sætte sig på det dengang kommende mobil- og tabletmarkedet. Herudover brugte Google købet til at danne Open Handset Alliance der består at hardware, software og telekommunikationsvirksomheder.  Udover at Open Handset Alliance arbejder på at udvikle Android, så arbejder de også imod at skabe fællesstandarter indenfor mobile enheder.

Android mobil fra mange producenter

I modsætning til Iphone og Windows phone, bliver Android brugt som styresystem på mange forskellige producenter. Hvis du skal have iOS din telefon så skal det være en Iphone. Hvis du skal have Window Phone så er det største udvalg af mobiltelefoner hos Nokia. Med Android kan du vælge i et stort udvalg af Samsung, HTC, Huawei, Motorola, Google nexus mfl. Dette betyder at du med en android mobil har flere muligheder. Det resultere også i at der er mere konkurrence på markedet, og dermed at du måske kan få billigere hardware med en Android mobil. Herudover betyder det store udvalg indenfor android mobil, at Android er det mest brugte styresystem til telefoner i verden. På grund af at Android er størst er 70% af app/softwareudviklerne dedikeret til at udvikle programmer til Android. Dermed har man med en Android mobil adgang til langt flere applikationer end andre mobilstyresystemer.

Ingen begrænsninger med android mobil

Når det kommer til valg af mobil er Android ofte valget på grund af prisen, samt den store åbenhed i systemet. Der er ikke begrænsninger på hvad du kan hente af programmer til din Android mobil, som man kan opleve med især iOS. Det gør at Android er et meget brugervenligt styresystem til din mobil.

Vi håber at du er i stand til at finde den android mobil, der passer til dine behov. Når du har fundet den rette android mobil, så finder vi den bedste pris til dig.

Asus bundkort

Asus er et meget veletableret firma, når det kommer til sammensætning og produktion af hardware. Asus sælger rigtig mange færdigsamlet computere, men de producere også selv hardware. Asus er især et af de førende mærker med deres mange Asus bundkort. Af denne grund kan det være en rigtig god ide at købe et Asus bundkort hvis du står og skal til at samle en pc.

Asus bundkort til forskellige formål

Asus tilbyder rigtig mange Asus bundkort til forskellige formål. Hvis du skal lave et større gaming rig, så kan du få Asus bundkort der har plads til alt det hardware du har brug for. Skal du derimod lave en mindre computer til et mediecenter eller lign, så kan du også få massere af Asus bundkort der er mere kompakte og dermed også billigere.

Kompabilitet med Asus bundkort

Når du skal ud og have et nyt Asus bundkort, skal du være sikker på, at det hardware du skal have sidende i dit Asus bundkort, lever op til de standarter der er på bundkortet. Hardware standarter ændre sig hele tiden når ny teknologi kommer til, så vær sikker på hvad du har, og hvad du skal bruge når du køber dit Asus bundkort. Vi har et stort udbud af både nyere og ældre Asus bundkort så du kan altid finde et Asus bundkort der kan håndtere det hardware du ligger inde med.

Vi håber at du kan finde det Asus bundkort som du søger. Når du har fundet dit nye Asus bundkort, så finder vi den bedste pris til dig.