Apple TV - Find den bedste pris

Hvad er Apple TV

Apple TV er en lille boks til dit TV, der giver dig adgang til en verden af underholdning – film, sport, musik og meget mere. Boksen er kun 10 x 10 cm, vejer et halvt kilo og er faktisk så lille, at man kan have den i én hånd.

Den har en udgang til HDMI, optisk lyd, Micro-USB (til service og support), indbygget infrarød modtager og har indbygget WiFi. AppleTV er både lydsvag og energieffiktiv. Den bruger faktisk ikke mere strøm end en natlampe, når den ikke er i brug. Apple TV giver dig adgang til internettet og dermed en masse online tjenester. Du kan se tusindvis af film i knivskarp 1080p HD fra Netflix eller iTunes, se sjove videoer fra Youtube eller uploade billeder til Flickr. Samtidig kan du købe musik direkte fra iTunes og afspille det på dit TV. AppleTV giver dig også adgang til alle dine filer på andre Apple produkter.

Du kan altså se film direkte fra din MacBook og høre musik fra din iPhone på dit TV. Integrationen af Apple produkter med Apple TV betyder også, at du trådløst kan streame fra din iPad, iPhone eller iPod Touch til dit fjernsyn via Airplay. Det gør det altså nemt at vise billeder eller videoer, du har taget til venner og familie.
Samtidig kan du nemt og hurtigt med iCloud-fotodeling dele alle dine billeder og videoer med familie og venner, der også har Apple TV. iCloud gør det også muligt at vise dine nyeste billeder på tværs af alle dine Apple-enheder, også Apple TV.
Du behøver hverken at synkronisere eller overføre mellem enhederne – iCloud klarer alt dette automatisk. På den måde har du altså altid alle dine billeder ved hånden.
Man kan også lægge al sin musik, film og andre filer på iCloud og dermed altid have adgang til dem. Du kan købe en film på Apple TV, inden du går ud ad døren og se den på din iPad. Det er altså slut med kabler og USB-nøgler. iCloud klarer det hele over internettet.

Opsætning og betjening af dit Apple TV er så let som ingenting. Opsætningen består ikke af mere end at sætte Apple TV i stikkontakten, forbinde den til dit TV med et HDMI-kabel og holde din iPhone eller iPad i nærheden med Bluetooth slået til. Så får Apple TV automatisk oplysninger om dit hjemmenetværk og kontooplysninger, og dit AppleTV er klar til brug.
Betjeningen kan du enten klare med den medfølgende Apple fjernbetjening eller med Apples gratis Remote app, der kan fås i App Store. Den forvandler din iPhone, iPod Touch eller iPad til en fjernbetjening, der med et nemt og stilfuldt design gør dig i stand til at styre dit iTunes bibliotek eller dit Apple TV. Hvis du har en iPhone eller en iPad, er AppleTV altså det, du mangler i dit hjem.
Den forbinder dit TV med dine andre Apple produkter og sørger for, at det hele fungerer sammen i perfekt harmoni.