Asus Zenbook - Find den bedste pris på Zenbook nu

Asus’ Zenbooks er en serie af Ultrabooks. En Ultrabook er en særlig let bærbar, der hverken mister batterilevetid eller processorkraft på trods af dens reducerede vægt.

Intel indførte klassifikationen Ultrabook i 2012, og de stiller krav om mindst 9 timers batterilevetid ved standby, samt at den bærbare computer kan vågne fra dvale på højest tre sekunder. Det er altså som regel nogle af de bedste bærbare computere på markedet, der betegnes som Ultrabooks.

Asus’ Zenbook computere har fantastisk design

De første Zenbooks blev lanceret i oktober 2011, og siden da har Asus fået stor ros for designet af deres Zenbook bærbare computere.

Designet er inspireret af luksusure, og åbner man en Zenbook fra siden af, så minder tastaturet og skærmen om henholdsvis time- og minutviser. Designet har også hentet inspiration i Zen-filosofien, hvilket også ligger til grund for navnet.

De koncentriske cirkler, der findes på overfladen af alle Zenbooks, ligner ringe i vand, og det skal således symbolisere Zen-filosofiens ro og dybe tænkning. Alle Zenbooks er desuden holdt i aluminium, så der er altså ikke tyet til billigt plastik af sparehensyn.

Til sammen giver det et uovertruffen design, der har vundet Asus mange roser blandt anmeldere.

Imponerende specifikationer

Asus Zenbook UX301 er en af de nyeste Zenbooks fra Asus, og den har samtlige karakteristika, der kendetegner en Zenbook.

Den har et eksklusivt design i aluminium og glas og en tykkelse på kun 15,5 mm. Hardwaresiden byder på en i7 processor, op til 256 GB SSD disk og et kraftigt grafikkort. Zenbooks er ikke lavet for at begrænse dine udfoldelser på computeren.


Her ses kabinettet i aluminium og glas, der kendetegner en Zenbook.

Derudover har Asus’ lydingeniører arbejdet sammen med Bang og Olufsen, hvilket har givet ekstraordinært gode højttalere, der kan levere den gode lyd til ens Zenbook, som Bang og Olufsen er kendt for. Det baggrundsbelyste tastatur er også i topklasse, da lyset tilpasses efter mængden af lys i omgivelserne.

Find billigt Asus Zenbook tilbud

Her på EDBpriser.dk kan du nemt finde en billig Asus Zenbook. Man kan nemlig udføre prissammenligning, så man kan finde de bedst mulige Asus Zenbook priser.

Der er endda mulighed for at søge efter forskellige parametre, såsom batterilevetid eller skærmstørrelse, så du kan finde frem til den Asus Zenbook, der passer dig bedst.

Når du har fundet frem til din foretrukne model, viser vi dig, hvilken forhandler der sælger den billigst.

EDBpriser.dk giver dig altså de optimale muligheder for at finde det bedst mulige Asus Zenbook tilbud.