Black Friday

 

Black Friday hos EDBPriser

Find de skarpe tilbud og gør et kup - det hele er kun ét klik væk.

Black Friday eller sorte fredag. Dagen, du har set frem til som den tilbudsjæger, du er, og hvor du som regel kan gøre flere gode fund. Du kender allerede konceptet, ligesom du har fuldstændig tjek på, at man aldrig kan have et for stort grafikkort (kun et for lille kabinet), og at vandkøling intet har med strand og badetøj at gøre.

Men selvom Black Friday først officielt starter 29. november, så starter det store udsalg tidligere og tidligere. Butikkerne er simpelthen begyndt at tyvstarte. Hele ugen op til Black Friday (hvis ikke måneden) tages i brug for at promovere nye tilbud. Selvom der også findes både singles dag og cyber monday, så er der ingen af dem der endnu kan slå de gode tilbud der findes på Black Friday.

Så skal hardwaren opgraderes eller julegaverne i hus, så er Black Friday en god anledning til at opsnuse nogle gode tilbud. Det vil vi som prissammenligningstjeneste naturligvis gerne hjælpe med.
Black friday er efterhånden blevet shopping dagen over dem alle med vilde tilbud, hvor man som forbruger forhåbentlig kan spare mange penge - både på noget til sig selv, men også ofte på julegaverne til andre.

Udvalgte Black Friday tilbud

Har du shoppet under den sorte fredag de seneste år, har du formentlig også lagt mærke til, at butikkernes hjemmesider crasher i perioden. Det giver også os nogle udfordringer, når vi skal indhente priser fra butikkerne, må vi ærligt sige. Samtidig er nogle tilbud f.eks. timetilbud, hvor priserne og lagerstatus løbende ændres, og i den sammenhæng kan vores og butikkernes systemer ikke tale hurtigt nok sammen.

Men du kan selvfølgelig stadig finde gode tilbud og blive klædt på til Black Friday her via EDBPriser! Vi holder nemlig øje med butikkernes priser manuelt igen i år for at kunne fremhæve døgnets gode tilbud med dig.

Du vil herunder kunne se den Black Friday pris, vi har fundet hos butikken, i forhold til den laveste pris, vi har registeret for produktet op til fredag 29. november.

Fakta om Black Friday

Black Friday er oprindeligt en stor amerikansk tradition, hvor forbrugerne kan finde fantastiske priser og tilbud på elektronik.

I Danmark har vi de sidste år valgt, at følge med på bølgen. Der har derfor været stor fokus på netop denne dag hos de danske forbrugere.

Prisfald


SSD - Solid state drive
55%
SSD - Solid state drive
69%
PC headset
36%
Processor
35%
PC headset
36%
PC headset
35%
Harddisk
56%
Harddisk
56%
PC Skærm
49%
PC headset
48%
Processor
44%
Streaming højttalere
40%
Streaming højttalere
40%
Harddisk
34%
PC headset
33%

Få overblikket: Butikkernes Black Friday-sider

Skal du købe nogle af årets julegaver eller er der bare noget ny hardware eller lækkert gear, som du simpelthen bare skal have fingrene i? Besøg de enkelte butikkers Black Friday-sider og se, hvad de har af spændende tilbud.

Har du fundet et lækkert tilbud, som vi endnu ikke fremhæver på siden, eller savner du en butik i oversigten? Det hele er du naturligvis velkommen til at sende til os, så vi kan tilføje dem.

Her er butikker med tilbud inden for elektronikkens verden. De er kun ét klik væk.

Hvad bør man huske under Black Friday?

Det går stærkt og pulsen er høj. Mest af alt natten til fredag 27. november, når butikkerne frigiver deres særlige tilbud, som har været hemmeligholdt frem til fjerde fredag i november.

Når du kigger på tilbud og produkter under Black Friday, har vi nogle råd og anbefalinger, som kan være godt at have med i tilbudsjagten. For man kan hurtigt blive overvældet og slå til, når man ser butikkernes rabatter. Men måske er tilbuddet slet ikke så godt, som det så ud til, eller også får du gjort et af de velkendte impulskøb, som du ikke får glæde af på den lange bane.

 • Planlæg lidt på forhånd
  Har du allerede en idé om, hvad du godt kunne tænke dig, så lav en liste. Når tilbuddene så bliver frigivet, ved du allerede, hvilke kategorier og produkter du skal gå efter. Man kan naturligvis altid bare shoppe rundt, men hvis det eksempelvis er et timetilbud, risikerer du, at du ikke når at købe dit foretrukne produkt, fordi tiden simpelthen er udløbet. Så skab dig et overblik.
 • Pris, pris, pris
  Tjek prisen - ikke butikkernes skiltede rabatter. Selvom produkter annonceres med 40-60% rabat, skal du altid undersøge, hvad produktet tidligere har kostet, og hvad det koster hos andre butikker. Lav eventuelt et pristjek på produktet i dagene op til Black Friday og skriv prisen på din liste. På den måde kan du nemmere gennemskue, om der er tale om et virkelig godt tilbud eller et knap så godt tilbud.

  Man skal altid huske, at rabatter i procent er set i forhold til butikkens egen førpris, så hvis ikke butikken tidligere har haft den laveste pris på markedet, kan der stadig være andre butikker, der er billigere, men uden at de sælger på udsalg.
 • Træk vejret og vær sikker
  Når du så finder favoritprodukt under Black Friday, og du kan se, at det er et godt tilbud, så tag dig tiden til at undersøge, om der måske er andre butikker, som også kører med rabat på produktet. Måske et endnu bedre tilbud?

  Hvis der er tale om timetilbud, er din tid naturligvis begrænset, men tag nu alligevel et par minutter til at undersøge, om du kunne gøre en bedre handel hos en anden butik.

  Alle butikkerne vil jo gerne skilte med de bedste tilbud og konkurrere med hinanden på dagen, så det er ikke usandsynligt, at du kan finde det samme produkt på Black Friday-udsalg hos en (eller flere) konkurrerende butikker.
 • Tålmodighed
  Skulle du opleve, at en butiks hjemmeside ikke virker, netop som du skal til at gøre dit livs bedste handel, så tag det helt roligt. Alle butikker er opmærksomme på de udfordringer, der kan komme under Black Friday, så de fleste har mandskab klar til at håndtere eventuelle nedbrud. Snup en kop kaffe og prøv igen :)

God fornøjelse og god Black Friday shopping!

Find ud af mere om Black Friday

Vi har kigget lidt på de mest almindelige spørgsmål omkring Black Friday. Så hvis du ikke er helt klar over hvad og hvornår det er, kan du finde svarene nedenfor

Hvornår er det Black Friday? 

Black Friday falder altid på den fjerde torsdag i november. Der har dog været ændringer i dette igennem tiden. I årene 1939 til 1941 forsøgte den amerikanske præsident Franklin Roosevelt at flytte Thanksgiving fra den sidste weekend i november til den fjerde weekend i november. For dermed at booste den amerikanske økonomi ved at forlænge shopping sæsonen. I 2020 er falder Black Friday på den 27. November.

Hvad betyder Black Friday

VI har et lignende udtryk på dansk, hvor der er ”helt sort af mennesker” – som henfører til en stor mængde af mennesker samlet. Oprindeligt blev udtrykket brugt af politiet i forhold til de store mængder af mennesker som var et i og omkring shopping-centrene på Black Friday. Ikke nok med at der var tusindvis af mennesker samlet, så var der ligeledes rigeligt med vold og bilulykker. Så set fra politiets side er Black Friday ikke nødvendigvis en god dag.

Hvad er Black Friday

Black Friday er hviledagen efter Thanksgiving – og som det dermed fremgår en amerikansk tradition. Den blev startet af stormagasinet Macy´s i 1924 – hvor de afholdte en stor parade, som skulle give anledning til samtidig at få handlet lidt ind.

Hvad er Thanksgiving?

Når man læser ovenstående spørgsmål, dukker dette spørgsmål helt automatisk op.
Thanksgiving er oprindeligt en høstfest, som primært var baseret på det amerikanske marked. Det startede som en primært kristen tradition, men er over tiden blevet mere til en general tradition, hvor alle mødes med hinanden på tværs af religion. Thanksgiving findes ligeledes i Canada, men her falder den på den anden mandag i Oktober.

Temaside Coverbillede