Black Friday 2018

 

Black Friday-tilbud

Find de skarpe tilbud og gør et kup - det hele er kun ét klik væk.

Black Friday. Dagen, du har set frem til som den tilbudsjæger, du er, og hvor du som regel kan gøre flere gode fund. Du kender allerede konceptet, ligesom du har fuldstændig tjek på, at man aldrig kan have et for stort grafikkort (kun et for lille kabinet), og at vandkøling intet har med strand og badetøj at gøre.

Men selvom Black Friday officielt starter 23. november, så er det store udsalg allerede i gang. Butikkerne er simpelthen tyvstartet. Hele ugen op til Black Friday (hvis ikke måneden) tages i brug for at promovere nye tilbud.

Så skal hardwaren opgraderes eller julegaverne i hus, så er Black Friday en god anledning til at opsnuse nogle gode tilbud. Det vil vi som prissammenligningstjeneste naturligvis gerne hjælpe med.

Udvalgte Black Friday tilbud

Har du shoppet under den sorte fredag de seneste år, har du formentlig også lagt mærke til, at butikkernes hjemmesider crasher i perioden. Det giver også os nogle udfordringer, når vi skal indhente priser fra butikkerne, må vi ærligt sige. Samtidig er nogle tilbud f.eks. timetilbud, hvor priserne og lagerstatus løbende ændres, og i den sammenhæng kan vores og butikkernes systemer ikke tale hurtigt nok sammen.

Men du kan selvfølgelig stadig finde gode tilbud og blive klædt på til Black Friday her via EDBPriser! Vi holder nemlig øje med butikkernes priser manuelt for at kunne fremhæve døgnets gode tilbud med dig.

Du vil herunder kunne se den Black Friday pris, vi har fundet hos butikken, i forhold til den laveste pris, vi har registeret for produktet op til fredag 23. november.

Se butikker med Black Friday-tilbud her

Få overblikket: Butikkernes Black Friday-sider

Skal du købe nogle af årets julegaver eller er der bare noget ny hardware eller lækkert gear, som du simpelthen bare skal have fingrene i? Besøg de enkelte butikkers Black Friday-sider og se, hvad de har af spændende tilbud.

Har du fundet et lækkert tilbud, som vi endnu ikke fremhæver på siden, eller savner du en butik i oversigten? Det hele er du naturligvis velkommen til at sende til os, så vi kan tilføje dem.

Her er butikker med tilbud inden for elektronikkens verden. De er kun ét klik væk.

Hvad bør man huske under Black Friday?

Det går stærkt og pulsen er høj. Mest af alt natten til fredag 23. november, når butikkerne frigiver deres særlige tilbud, som har været hemmeligholdt frem til fjerde fredag i november.

Når du kigger på tilbud og produkter under Black Friday, har vi nogle råd og anbefalinger, som kan være godt at have med i tilbudsjagten. For man kan hurtigt blive overvældet og slå til, når man ser butikkernes rabatter. Men måske er tilbuddet slet ikke så godt, som det så ud til, eller også får du gjort et af de velkendte impulskøb, som du ikke får glæde af på den lange bane.

 • Planlæg lidt på forhånd
  Har du allerede en idé om, hvad du godt kunne tænke dig, så lav en liste. Når tilbuddene så bliver frigivet, ved du allerede, hvilke kategorier og produkter du skal gå efter. Man kan naturligvis altid bare shoppe rundt, men hvis det eksempelvis er et timetilbud, risikerer du, at du ikke når at købe dit foretrukne produkt, fordi tiden simpelthen er udløbet. Så skab dig et overblik.
 • Pris, pris, pris
  Tjek prisen - ikke butikkernes skiltede rabatter. Selvom produkter annonceres med 40-60% rabat, skal du altid undersøge, hvad produktet tidligere har kostet, og hvad det koster hos andre butikker. Lav eventuelt et pristjek på produktet i dagene op til Black Friday og skriv prisen på din liste. På den måde kan du nemmere gennemskue, om der er tale om et virkelig godt tilbud eller et knap så godt tilbud.

  Man skal altid huske, at rabatter i procent er set i forhold til butikkens egen førpris, så hvis ikke butikken tidligere har haft den laveste pris på markedet, kan der stadig være andre butikker, der er billigere, men uden at de sælger på udsalg.
 • Træk vejret og vær sikker
  Når du så finder favoritprodukt under Black Friday, og du kan se, at det er et godt tilbud, så tag dig tiden til at undersøge, om der måske er andre butikker, som også kører med rabat på produktet. Måske et endnu bedre tilbud?

  Hvis der er tale om timetilbud, er din tid naturligvis begrænset, men tag nu alligevel et par minutter til at undersøge, om du kunne gøre en bedre handel hos en anden butik.

  Alle butikkerne vil jo gerne skilte med de bedste tilbud og konkurrere med hinanden på dagen, så det er ikke usandsynligt, at du kan finde det samme produkt på Black Friday-udsalg hos en (eller flere) konkurrerende butikker.
 • Tålmodighed
  Skulle du opleve, at en butiks hjemmeside ikke virker, netop som du skal til at gøre dit livs bedste handel, så tag det helt roligt. Alle butikker er opmærksomme på de udfordringer, der kan komme under Black Friday, så de fleste har mandskab klar til at håndtere eventuelle nedbrud. Snup en kop kaffe og prøv igen :)

God fornøjelse og god Black Friday shopping!

Temaside Coverbillede