Chromebook - Bedste priser på de nye Chrome OS baebare computere

Chromebook er kommet til Danmark

Chromebook er en lidt anden slags computer, end man er vant til at se. Den kører nemlig ikke på Windows eller iOS, men på Chrome OS, der er et styresystem, som Google har udviklet. Det er markant anderledes end traditionelle styresystemer, hvilket har forskellige konsekvenser.

En Chromebook bruger (næsten) ikke lokal hukommelse På en Chromebook kører næsten alting over internettet. Det betyder, at langt hovedparten af de programmer eller applikationer man bruger, rent faktisk ikke befinder sig på computeren. De befinder sig i stedet på nettet, hvor man også gemmer sit arbejde. Det har den fordel, at der kan installeres tusindvis af gratis og betalte programmer nemt og hurtigt fra Chrome Web Store. De online programmer stiller dog krav om en mere eller mindre konstant internetforbindelse, men der er også en del programmer der kan køres offline, så man ikke er afhængig af en Wi-Fi forbindelse. Når man kun kan gøre begrænset brug af den lokale hukommelse i en Chromebook, så er man selvfølgelig afhængig af online lagerplads. Det er lige præcis hvad Google tilbyder gratis, da man ved køb af en Chromebook får 100 GB gratis plads i deres Google Drive i to år.

Chromebooks bliver ikke langsomme

En af de største fordele ved et Chromebook køb er, at de ikke bliver langsomme over tid. De fleste andre computere begynder at blive sløvere efter et år eller to, men det gælder ikke for Chromebooks. De er derimod generelt hurtige, og kan starte på sekunder. Computeren installerer løbende og automatisk opdateringer, der holder hastigheden lynende hurtig. Det er et stort plus for mange, da computere normalt ofte bliver skiftet ud, fordi den er blevet for sløv. Billige priser alle kan være med på Chromebooks er desuden meget billige, blandt andet fordi der ikke er brug for den store hardware til lokal hukommelse. Det er altså en god nyhed til dig med et begrænset budget, da Chromebooks priser bestemt er til at tale med. De fungerer især godt som studie- eller arbejdscomputere, da der her som oftest ikke er brug for det store udbud af hardware. Da Chromebooks vejer meget lidt, er de også perfekte til at transportere med sig rundt.

Find en billig Chromebook med prissammenligning.

Her på EDBpriser.dk kan du sammenligne priserne på alle Chromebooks, så du er sikker på et godt Chromebook køb. Vi viser de bedste Chromebook priser og leveringstider, så du har optimale betingelser for at få din Chromebook så billigt som muligt.