Ultrabook - Find bedste pris og information om de slanke men stærke laptops

Betegnelsen Ultrabook gælder for en specifik del af markedets bærbare computere, der lever op til en række krav, som CPU producenten Intel har sammenfattet.

For at en bærbar computer kan få lov til at kalde sig en Ultrabook, skal den være i high end segmentet - det vil sige, at den skal godt bestykket med potent hardware, der kan give brugeren en stærk ydelse.

Herudover skal en Ultrabook have lang batteritid, bruge et hurtigt SSD drev som lagerplads og være skabt i en tynd og let profil, der er let at transportere rundt.

Sidst men ikke mindst skal en Ultrabook være skabt i et unibody design, så den får et eksklusivt udtryk, der giver brugeren en følelse af luksus.

Navnet Ultrabook kommer ud af en sammentrækning af ordene "ultraportable" og "notebook", og det er kun computere, som lever op til Intels krav, der får lov til at iklæde sig betegnelsen Ultrabook.

Derfor kan du som bruger være sikker på, at hvis du vælger en Ultrabook som din næste bærbare computer, så får du en flot og gennemarbejdet laptop i flot design med stærk indbygget hardware og en lang batteritid, der nok skal få dig igennem arbejdsdagen.