Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

EDBPriser lukker og omdirigeres til PriceRunner.dk

PriceRunner købte EDBPriser.dk i 2016, og de to tjenester har levet side om side. Nu er det tid til at samle alle features hos PriceRunner, og derfor lukker EDBPriser. 

 

I praksis betyder det, at trafikken bliver omdirigeret fra EDBPriser.dk til PriceRunner.dk - her finder du alle de funktioner, du allerede er bekendt med. Vi håber også, at du vil flytte med over, hvor du blandt andet kan sammenligne mere end 2,8 millioner produkter fra 9.100 butikker.

 

Jeres brugerprofiler er ikke længere tilgængelige fra start-juni, så vi opfordrer jer til at oprette et medlemskab hos PriceRunner. Det er naturligvis gratis. Som medlem kan du overvåge priser på dine favoritprodukter, se prishistorik, få PriceRunners købsgaranti og meget mere.

 

EDBPriser har dedikerede brugere, og vi vil gerne vide, om der er noget, I savner hos PriceRunner. Brug 2 min. på at give os din feedback og bidrage med din ekspertise om EDBPriser.


Du er altid velkommen til at kontakte os med kommentarer og forslag til nye funktioner. Kontakt os på input@pricerunner.com.