HTC One Mini - få de bedste priser her

HTC One Mini - fantastisk lyd i denne mobil

One Mini er den billigere version af HTC One modellen. På trods af at du får lidt mindre hardware i Mini modellen, så er der stadig tale om en rigtig solid smartphone. Selvom at den er lidt billigere end One modellen så er den stadig udstyret med et fantastisk 13 megapixel kamera og nogle uhørt gode højtalere. Det er altså en mobil der er helt genial, til at optage og se egne film eller bruge som en lille afspilningsenhed. Vi kan tilbyde dig både HTC One Mini og HTC One Mini 2. Forskellen på de to er relativ små, men 2'eren har en smule kraftigere processor.

Garmin GPS - når du skal sikkert frem til destinationen

Efterhånden kommer de fleste smartphones, med en indbygget GPS modtager, så hvorfor overhovedet investere i en specifik GPS? Det er der selvfølgelig stadig en god grund til og det er nemlig stabiliteten, som du får men en rigtig Garmin GPS enhed. Med en Garmin GPS får du en enhed der er designet specifikt til at modtage GPS signaler og derfor kan du være mere eller mindre være sikker på, altid, at have GPS signal.

Garmin GPS til ethvert formål

Garmin udvikler ikke kun GPS'er til de lange ture. De har også lavet serier, der er designet til løbere eller trackere/jægere. Motions gps'er er designet til at tracke dine løbe/cykelture så du får data om rute og hastighed. GPS modellerne til trackere kommer som håndholdte enheder, der har lang batterilevetid og kan guide dig i vildmarken.