iPhone - Bedste pris og info om Apple iPhone

Apple iPhone tog verden med storm, da den blev præsenteret af Steve Jobs tilbage i 2007, og har siden gået sin sejrsgang år efter år med hver ny generation af en af de flottest designede mobiltelefoner på markedet. 

IPhone 6

Alt tyder på at den næste IPhone model vil hedde IPhone 6 og at den vil komme her i 2014.  De seneste rygter fortæller at iPhone 6 vil bliver lanceret september 2014.

Steve Jobs og Apple revolutionerede med ét, måden hvorpå en brugerflade på en mobiltelefon kunne opbygges, så den blev så brugervenlig som overhovedet muligt. 

iPhone appellerer derfor også til snart sagt alle målgrupper, da dens gennemførte design og knivskarpe features gør den til en cool mobiltelefon hos den yngre befolkning, mens dens intuitive menu-opbygning gør den utrolig nem at have med at gøre for de ældre brugere. 

Ved alene at satse på kun én mobiltelefon, som de så har opgraderet årligt, har Apple formået at sætte sig på små 15% af markedet for smartphones på verdensplan. Og når man tænker på, hvor mange modeller Apples konkurrenter har på markedet på ethvert givet tidspunkt, er det en utrolig præstation. 

Apples forskellige iPhone modeller 

iPhone har naturligvis været ude i en del forskellige udgaver efterhånden. Den første hed slet og ret iPhone, som blev fulgt af iPhone 3G og iPhone 3GS i 2008 og 2009. I 2010 kom så iPhone 4, som igen udkom i en opgraderet version i 2011 ved navn iPhone 4S.

iPhone 5

iPhone 5 kom i september 2012 og markerede det hidtidige højdepunkt for Apples eksklusive mobiltelefoner. For første gang gjorde Apple skærmen større på iPhone 5, men igen gik Apple sine egne veje og gjorde ikke skærmen bredere men udelukkende højere, så der blev plads til en ekstra række ikoner.

iPhone 5S

Samme formfaktor blev beholdt, da Apple introducerede iPhone 5S, som desuden blev udstyret med en fingeraftrykslæser og kom i en helt ny champagne/guld farve. 

Samtidig med at præsentere den eksklusive iPhone 5S overraskede Apple i september 2013 med at afsløre en lidt billigere udgave af deres mobiltelefon, som kom til at hedde iPhone 5C.

iPhone 5C

iPhone 5C har samme intuitive opbygning som dens dyrere storebror, men kommer i et plastik kabinet i fem flotte farver: Blå, grøn, hvid, gul og pink. Indmaden i iPhone 5C svarer til den i iPhone 5, som udgik, da iPhone 5S og iPhone 5C kom på markedet. 

Med iPhone 5C vil Apple tilbyde en lidt billigere mobiltelefon med samme gode brugsoplevelse og et lidt yngre udtryk takket være de nye friske farver. 

Apple videreudvikler hele tiden deres iPhone 

Apple har gennem hele firmaets historie holdt meget hårdt på at lave produkter, der er så nemme at gå til for enhver som muligt, og man kan nemt udråbe deres iPhone til at være kronen på værket. 

iPhone er blevet markedsført som mobiltelefonen, der blev solgt uden manual, fordi den er så simpel og intuitiv i sin opbygning. Dette skal dog ikke forveksles med, at iPhone er en simpel mobil. 

Tværtimod har Apple flere hundrede ingeniører til at arbejde på at udvikle og finpudse enhver del af deres iPhone – lige fra processoren, der driver det hele, til knappen, der starter det hele. 

Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til Apples iPhone. 

Om Apple iPhone 5s

Apples iPhone er den mobiltelefon med størst kundetilfredshed, og vi har nu fået iPhone 5s til Danmark, som byder på det bedste fra Apple til en overkommelig pris. 

iPhone 5s er 7,6 mm i tykkelsen og vejer 112 gram. Det er den samme størrelse og tyngde som iPhone 5, bare med endnu flere funktioner. 

Desuden er det med iPhone 5s muligt at få den første smartphone nogensinde med fingeraftrykslæser, lige her i Danmark. 

iPhone 5s er en verdensnyhed, der endda kommer til en pris, der ikke fremkalder hævede øjenbryn. 

Gode forbedringer i iPhone 5s 

iPhone 5s' ydeevne og grafik er forbedret uden at tære på batteritiden. 

iPhone 5s er også den første mobiltelefon i Danmark og verden, der bruger en 64-bit ARMv8-processor, indlejret i en A7 mikrochip, og indeholder også Apples M7 co-processor. Yderst imponerende med det prisskilt, der hænger på iPhone 5s. 

iPhone 5s bruger en ny billedprocessor, og indfører OpenGL ES 3.0, hvilket gør iPhone 5s i stand til at vise visuelle effekter, der førhen var forbeholdt computere i helt andre pris kategorier. 

Med disse teknologiske forbedringer er iPhone 5s op til dobbelt så hurtig som den forrige generation og er stadig energieffektiv, hvilket jo er vigtigt i dagens Danmark. 

Alle disse oplysninger kunne gøre en bekymret for iPhone 5s' pris, men den er bestemt acceptabel. 

Det mest populære kamera i verden er blevet endnu bedre 

iPhone 5s har verdens mest populære kamera, nemlig Apples iSight kamera. For at blive ved med at leve op til den titel, har Apple gået i en radikal anden retning end næsten samtlige andre smartphones på markedet. 

iPhone 5s' pris forpligter, så i stedet for at hæve antallet af megapixel har det nye kamera i iPhone 5s fået en større og mere avanceret sensor. 

Den nye sensor fra Apple gør iPhone 5s i stand til at tage billeder med større pixels, hvilket giver iPhone fans i Danmark et meget bedre resultat. 

Samtidig øges blændeåbningen, hvilket har gjort kameraet i iPhone 5s 33% mere lysfølsomt. Oven i dette kommer den nye True Tone-blitz, der justerer blitzen, alt efter hvad der passer til det enkelte billede. 

iPhone 5s har stadig et verdensklasse kamera, der tilfredsstiller ethvert behov, i Danmark og udlandet. 

iOS 7 i iPhone 5s 

Alle disse nyskabelser er præsenteret i et styresystem, der på en gang er nyt og fuldstændig velkendt, nemlig iOS 7. 

Det unødvendige er skåret fra, og tilbage står iPhone 5s med en bedre, smartere og mere behagelig oplevelse, klar til tage Danmark med storm til en favorabel pris. 

iPhone 4S stadig populær

iPhone 4S er trods de nyere modellers indtog på markedet stadig en utrolig god og brugbar mobiltelefon. 

iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C er naturligvis alle nyere og hurtigere smartphones, men kun hvis du kommer fra en af disse nye modeller og går tilbage til iPhone 4S, vil du føle, at du mangler noget.

iPhone 4S giver nemlig stadig den fuldt tilfredsstillende brugsoplevelse, som Apple altid har været garant for med deres mobiltelefoner. 

Siden lanceringen af den første iPhone i 2007 har Apple solgt på den pæne side af 400 millioner mobiltelefoner, hvilket jo er et uomtvisteligt bevis på Apples store succes med deres smartphone. 

Apple startede på en måde hele smartphone revolutionen med deres iPhone, der lige fra starten har været den mobiltelefon, som de andre producenter har målt deres topmodeller op imod. 

iPhone 4S – The most amazing iPhone yet 

Apple promoverede iPhone 4S med sloganet “The most amazing iPhone yet”, hvilket jo er lidt morsomt i betragtning af, at det kan de med rette sige om hver ny generation af deres iPhone. 

Hver ny iPhone bliver nemlig forbedret på en række punkter, der gør den en del bedre end den forrige, og her var iPhone 4S naturligvis ikke nogen undtagelse. 

Siri var den store nyhed 

Ved præsentationen af iPhone 4S i oktober 2011 var Apples personlige assistent kaldet Siri den helt store nyhed. 

Navnet Siri kommer fra Norge og betyder ”en smuk kvinde der fører dig til sejr”, og Siri er således en personlig assistent for ejeren af iPhone 4S (og de efterfølgende iPhones), som man kan give stemme-kommandoer og –spørgsmål, som Siri så kan reagere og svare på. 

Og ifølge Apple kommer Siri til at lære sin ejer at kende, så den kan komme med endnu bedre svar, forslag og anbefalinger over tid. 

Lynhurtig processor i iPhone 4S 

Hver ny iPhone er naturligvis bedre end dens forgænger, og Apple fortalte ved lanceringen, at iPhone 4S kan afvikle grafik syv gange hurtigere end iPhone 4, og det er nu engang en flot landvinding. 

Blandt andet derfor føles iPhone 4S heller ikke spor forældet, når man bruger den i dag – det er stadig en mobiltelefon med smæk på.

Sidste iPhone under Steve Jobs 

iPhone 4S blev også den sidste iPhone fra Apple, mens Steve Jobs stadig var i live. Jobs døde dagen efter præsentationen af iPhone 4S. 

Dermed ikke være sagt at Steve Jobs’ fingeraftryk ikke kan ses i de efterfølgende iPhones, men iPhone 4S blev altså den sidste iPhone, der kom fra Apple med Jobs ved roret.

Temaside Coverbillede