iPhone 6 og iPhone 6 Plus - Find den bedste pris nu

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6 og iPhone 6 Plus er de to seneste modeller i Apples iPhone-serie, der startede helt tilbage i 2007. Disse to modeller er betydeligt større end tidligere iPhones, da iPhone 6 har en skærmstørrelse på 4,7”, og iPhone 6 Plus har en skærmstørrelse på 5,5”, mens iPhone 5S kun havde en skærmstørrelse på 4”.

Den nye iPhone er ikke alene større end sin forgænger, den er faktisk også tyndere end nogensinde. iPhone 6 er 6,9 mm tynd, mens iPhone 6 Plus er 7,1 mm tynd. Det er kun muligt, fordi Apple gjorde skærmen tyndere, end den har været i tidligere modeller. Det betyder, at den nye iPhone faktisk ikke føles større på trods af udvidelsen af skærmen.

Men skærmen er ikke kun blevet større, den er faktisk også blevet en hel del bedre. Den nye Retina HD-skærm har en opløsning på henholdsvis 1334 x 750 i iPhone 6 og 1920 x 1080 i iPhone 6 Plus. Samtidig kan skærmen nu vise endnu flere farver, kontrasten er endnu højere og synsvinklen er endnu større, hvilket til sammen giver den bedste skærm i en iPhone nogensinde.

iPhone 6 er kraftigere end nogensinde

Det er processoren, der driver værket i smartphones, og her har iPhone 6 og iPhone 6 Plus også gjort store fremskridt. De er udstyret med Apples nye A8-processor, der bygget på samme 64-bit arkitektur, som man finder i stationære computere.

A8 er faktisk op til 50 gange så hurtig som processoren i den oprindelige iPhone fra 2007, hvilket også fortæller lidt om udviklingen af iPhones.

Energieffektiviteten er også blevet forbedret kraftigt, da A8-processoren er op til 50 procent mere energieffektiv end dens forgænger, hvilket forlænger iPhone 6’s batterilevetid mest muligt.

Et bedre kamera i den nye iPhone 6.

Kameraerne i iPhones har altid været blandt de bedste på markedet, og det gælder også for kameraet i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Apple har sørget for, at kameraet tager endnu bedre billeder end i tidligere iPhones, og optagelsen af video har samtidig fået et gevaldigt løft.

Den kan nu optage i op til 1080p HD-video med 60 billeder pr. sekund, ligesom der er mulighed for at optage i 720p slowmotion med hele 240 billeder pr. sekund.

Apple har derudover også sørget for, at man med den nye iPhone får de hurtigst mulige trådløse forbindelser. iPhone 6 understøtter flere 4G LTE-bånd end nogen anden smartphone og internetforbindelsen er op til tre gange hurtigere, når den er forbundet til Wi-Fi.

iPhone 6 tilbud

Her på EDBpriser.dk kan du finde en masse billige iPhone 6 tilbud, og man kan bruge sammenligningsfunktionerne til at finde ud af, om det er iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, der passer bedst til ens behov.

Vores priser viser iPhone 6 uden abonnement, så du kan være sikker på, at du finder det bedst mulige tilbud. Priserne på iPhone 6 opdateres desuden dagligt, så du kan slå til, når der kommer et ekstra billigt tilbud.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus specs

iPhone 6 og iPhone 6 Plus har de mest slagkraftige specifikationer i en iPhone nogensinde, og vi har samlet oplysningerne i to tabeller nedenfor, så du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik over de imponerende informationer.

iPhone 6

Dimensioner

138,1 x 67 x 6,9 mm

Vægt

129 g

Skærm

IPS LCD-skærm på 4,7” med en opløsning på 750 x 1334 (~326 ppi)

Processor

Apple A8 med Dual-Core 1,4 GHz Cyclone CPU og PowerVR GX6450 GPU.

Kamera

8 MP, dual-LED flash og mulighed for at optage video i en opløsning på op til 1080p

Batteri

1.810 mAh, ikke-fjernbart, hvilket giver op til 250 timers standbytid, op til 14 timers tale og op til 50 timers musikafspilning

 

iPhone 6 Plus

Dimensioner

158,1 x 77,8 x 7,1 mm

Vægt

172 g

Skærm

IPS LCD-skærm på 5,5” med en opløsning på 1080 x 1920 (~401 ppi)

Processor

Apple A8 med Dual-Core 1,4 GHz Cyclone CPU og PowerVR GX6450 GPU.

Kamera

8 MP, dual-LED flash, OIS og mulighed for at optage video i en opløsning på op til 1080p

Batteri

2.915 mAh, ikke-fjernbart, hvilket giver op til 384 timers standbytid, op til 24 timers tale og op til 80 timers musikafspilning

Nyhedsoverblik op til lancering af iPhone 6

 1. 18/9: iPhone 6 Plus som virtual reality headset

  Et nyt Kickstarter projekt har udviklet et headset, der bruger iPhone 6 Plus' skærm, hardware og batteri til at skabe virtual reality oplevelser.

 2. 17/9: iPhone 6 og iPhone 6 Plus forudbestillingerne går i gang fredag nat

  Endelig sker det! Natten mellem torsdag den 18/9 og fredag den 19/9 åbner de danske mobilselskaber op for, at danskerne kan forudbestille deres ønskede iPhone 6 model. Se her hvilke teleselskaber, der er klar.

 3. 10/9: Apple Watch blev navnet på Apples smartwatch

  Det var ikke kun iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som Apple præsenterede den 9/9. Tim Cook kom nemlig med de - for iFans - så velklingende ord: "Just one more thing", hvilket vakte stor jubel i salen. Denne ene ekstra ting viste sig som ventet at være Apples smartwatch, der fik navnet Apple Watch, og som interagerer på flere måder med iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

 4. 9/9: Så er iPhone 6 og iPhone 6 Plus præsenteret

  Den 9/9 om aftenen dansk tid fik Tim Cook og Apple afsløret de nye større iPhone 6 modeller, som ventende iFans har hungret efter så længe. Med underoverskriften "Wish We Could Say More" havde Apple inviteret til den storstilede præsentation af deres nye iPhone 6 mobil læs vores fulde nyhed her.

 5. 9/9: Apple afslører iPhone 6 og iPhone 6 plus specifikationer og salgsdato

  På Apples live event fik de afsløret iPhone 6 og iPhone 6 plus og de er nu at finde på Apples hjemmeside

 6. 9/9: China Mobile afslører iPhone 6 specifikationer og salgsdato

  Det store kinesiske teleselskab har både lagt specifikationerne på 4,7 tommer versionen af iPhone 6 på deres site, og hvornår den kommer til salg.

 7. 9/9: Her kan du se Apples event live

  Apple streamer kun til Apple enheder i aften kl. 19.00 - se her, hvad du skal have af Apple hardware og software for at kunne se præsentationen af iPhone 6 med mere live.

 8. 2/9: Ny video af iPhone 6

  4,7 tommer udgaven af iPhone 6 får en grundig gennemgang i video af russisk oprindelse.

 9. 1/9: iPhone 6 bliver dit nye betalingskort

  En NFC-chip og aftaler med kreditkortselskaber, banker og forhandlere skal gøre iPhone 6 til et betalingsmiddel.

 10. 25/8: Sådan ser iPhone 6 ud

  Det kinesiske svar på TDC har trådt i spinaten og sendt et officielt billede ud af iPhone 6.

  Opdateret: Senere på dagen viste det sig dog at være en and, da billederne stammede fra et par argentinske designere.

 11. 19/8: Apple når måske ikke at få safirglas klar til iPhone 6

  En analytiker fra JP Morgan spår, at Apples produktion af det superstærke safirglas, der er rygtet til at skulle dække forsiden af iPhone 6, slet ikke er kommet højt nok op i gear til, at Apple når at være klar til iPhone 6's lancering.

  Tidligst i 2015 regner analytikeren med at se en iPhone 6 med safirglas-front.

 12. 18/8: iPhone 6 får nyt Lightning kabel

  Udover at kunne vende Lightning-enden af opladerkablet til iPhone 6, som man har lyst, har Apple nu også redesignet USB-enden, så den heller ikke kan vendes forkert.

 13. 6/8: iPhone 6 er klar 9. september

  Både avisen Wall Street Journal, Bloomberg og sitet Re/Code mener at vide, at iPhone 6 bliver præsenteret for verden ved et event allerede den 9. september.

  Hidtil har den rygtede dato for præsentationen af iPhone 6 været den 19. september.

 14. 1/8: Vil iPhone 6 få din gamle iPhone til at føles langsom?

  Google fortæller, at de kan måle et kæmpe udsving på søgetermen "iPhone slow/iPhone langsom", hver gang der bliver lanceret en ny iPhone.

  De to mest sandsynlige årsager er, at bare fremkomsten af en ny iPhone gør, at den gamle iPhone pludselig ikke føles så lækker og hurtig mere.

  Og så kan der også være den årsag, at Apple samtidig med den nye iPhone ofte introducerer et nyt iOS styresystem, der får de ældre iPhone modeller til at køre langsommere.

 15. 31/7: iPhone 6 kommer den 14. oktober

  Fra et internt møde for lederne af Apples fysiske Apple Store butikker lækker der informationer om, at den 14. oktober bliver en MEGET travl dag i butikkerne.

  Det kunne meget vel være på grund af, at iPhone 6 kommer til salg i butikkerne på den dato.

 16. 29/7: Apple har brugt rekordstort beløb på udvikling

  Betyder det en meget anderledes iPhone 6, det længe ventede iWatch eller et helt nyt spændende produkt?

  Uanset hvad har Apple brugt 4,28 procent af deres omsætning i årets andet kvartal, og så meget har de aldrig brugt på udvikling i et enkelt kvartal før.

 17. 24/7: Apple udskyder den største iPhone 6

  For at de to nye modeller af iPhone 6 i hver deres størrelse ikke skal konkurrere mod hinanden, udskyder Apple lanceringen af den store 5,5 tommer model til starten af 2015.

  Tidligere har der ellers været rygter fremme om, at den større iPhone 6 ville blive udskudt på grund af problemer med produktionen af blandt andet skærmen, men nu skulle det altså være en strategisk beslutning fra Apples side.

 18. 22/7: iPhone 6 bliver dyr, tynd og får lysende Apple logo på bagsiden

  Begge modeller af iPhone 6 bliver væsentligt dyrere end forgængerne ifølge oplysninger fra Kina.

  Til gengæld bliver de supertynde og Apple logoet på bagsiden vil kunne lyse, når der er notifikationer til dig.

 19. 17/7: Stor iPhone 6 bliver måske forsinket

  Der er problemer med produktionen af den store iPhone 6 - til gengæld bliver den vildt tynd.

  En sædvanligvis velinformeret analytiker kan berette, at der er problemer med produktionen af in-cell touch skærmen til den store iPhone 6 phablet på 5,5 tommer, så den først kommer i starten af 2015.

 20. 16/6: Første ægte billeder af iPhone 6?

  Sonny Dickson, som er kendt for at skaffe dele og informationer fra Apples produktionskæde, har skaffet de måske første billeder af samlede eksemplarer af de to større iPhone 6 modeller.

 21. 9/5: Rygte: Store iPhone 6 modeller i august og september

  En taiwanesisk avis hævder, at Apple bryder med traditionen og sender en 4,7 tommer iPhone 6 ud i august, og at der allerede måneden efter kommer en 5,5 tommer version.

 22. 5/5: Derfor laver Apple en større iPhone

  Interne slides fra en Apple-præsentation viser, at Apple mangler en mobiltelefon med stor skærm - en såkaldt phablet - hvilket markedsanalyser viser, er det forbrugerne efterspørger.

 23. 25/4: iPhone 6 design afsløret i video og på billeder

  Først kom der en video med et iPhone 6 cover, og nu er der kommet friske renderinger af den større iPhone 6's højst sandsynlige design.

 24. 11/4: Første billede af iOS 8 på større iPhone 6?

  Et lækket screenshot viser et redesignet iOS-system med plads til flere applikationer på startskærmen, hvilket indikerer, at Apple er godt i gang med at teste næste generation af deres mobile styresystem, iOS 8, på en iPhone 6 med større skærm.

 25. 1/4: De første billeder af iPhone Air?

  Tre nye billeder viser en trimmet version af iPhone 6, som ser ud til at blive en tynd og let sag a la iPad Air, og der er rygter om, at Apple overvejer at kalde iPhone 6 for iPhone Air i stedet.

 26. 25/3: iPhone 6 holder øje med dit helbred

  Avanceret teknologi i Healthbook applikationen i iOS 8 på iPhone 6 vil holde styr på både dit blod, din vejrtrækning og dit hjerte.

 27. 21/3: Nyt Apple patent skal forbedre batteritiden i din iPhone

  Apple har fået patent på en software-løsning, der skal lære dine vaner at kende og så aktivt administrere din iPhones strømforbrug ud fra dem.

 28. 14/3: Stor iPhone 6 bliver et kryds mellem iPhone 5c og iPod nano

  Apple arbejder ifølge nye afsløringer på to store iPhone modeller, der får farver og udseende inspireret af iPhone 5c og 7. generation iPod nano.

 29. 5/3: iPhone 6 skærm går helt til kanten

  Et lækket foto fra et kinesisk website viser en frontplade til iPhone 6, hvor skærmen går helt ud til kanten af mobiltelefonen.

 30. 13/2: Billedlæk: Er dette iPhone 6?

  Mystiske slørede billeder er dukket op på Twitter. Angiver at være skallen til iPhone 6.

 31. 8/1: iPhone 6 får større skærm

  Flere og flere analytikere forudser, at Apple vil lancere en iPhone 6 på omkring 5 tommer i år.

 32. 3/12 - 13: Bliver iPhone 6 dækket af safirglas?

  Apple har investeret over 3 milliarder i et firma, der fremstiller safirglas - højst sandsynligt med iPhone 6 in mente.