Jawbone UP - Sammenlign priser og modeller hos EDBpriser.dk

Jawbone Up

Hvis du er typen der elsker apps til mobilen og godt kan lide at tracke din egen adfærd, så er Jawbone Up lige noget for dig. Jawbone er et armbånd der er designet til altid at sidde på dit håndled, for at tracke dine bevægelser. Ved at tracke dine bevægelser kan du få vist flere kurver for dine bevægelsesmønstre om dagen og natten.

Jawbone Up fungere med mobilen

For at bruge Jawbone kræver det at du har en mobil med Android eller iOS. Jawbone fungerer ikke for sig selv, men i samspil med din mobil. For hver dag skal du tilslutte din Jawbone til mobilen, hvorefter den hurtigt overfører dagens data til den applikation der følger med til din Jawbone. Når data’en er overført til app’en vil du få fremvist grafer for dagens og nattens bevægelser.

Mange funktionaliteter i Jawbone Up

Om dagen tæller Jawbone hvor mange skridt du har taget, og laver dermed et kvalificeret gæt på hvor mange kalorier du har forbrændt. Om natten går Jawbone i sleepingmode, således at du kan tracke din søvn. Hermed kan du få et overblik over hvordan din søvnrytme ser ud. Ud fra din søvn kan Jawbone vurdere om du har brug for en middagslur/powernap og hvor lang den skal være. Hvis f.eks. den mener du har brug for 45 minutters søvn, så begynder den først at tælle fra du er faldet i søvn. Herefter vil Jawbone vække dig med vibrationer 45 minutter senere. Jawbone kan også bruges til at minde dig om at du har været inaktiv over en længere periode og dermed begynde at vibrer.

Jawbone Up fortæller alt igennem viberationer

Jawbone har ikke nogen skærm og det er derfor vibrationerne der kan fortælle dig forskellige ting, imens du har den på f.eks. når du har gået 10.000 skridt. Det er først når du uploader din data til app’en at du rigtigt kan se noget visuelt. Heruover er Jawbone også vandtæt således at det ikke er noget problem at tracke sine bevægelser når man f.eks. er i bad eller svømmer.

Jawbone Up app med mange muligheder

Udover alle de ting Jawbone er i stand til at tracke, så har den medfølgende applikation også rigtig mange ekstra funktioner. Disse funktioner kræver dog at du selv noterer din adfærd. Blandt funktionerne hører en kalorieberegner, notering af andre sportsgrene f.eks. styrketræning og evnen til at koble dig sammen med dine venner så i kan tracke hinandens adfærd og udvikling. 

Vi håber du finder den Jawbone Up som passer bedst til dig i farve og stil, og når du har fundet den så finder vi den bedste pris til dig.

Norton antivirus

Når man skal have et nyt antivirusprogram rejser der sig en del spørgsmål. Hvor godt beskytter det, hvor brugervenligt er det og hvor godt er det til at reparere skader? Norton antivirus ligger meget højt på alle tre parametre, hvorfor det er et yderst effektivt antivirusprogram.

Norton Antivirus er effektivt

Norton Antivirus er et yderst gennemtestet antivirus program der har vundet flere priser for sin evne til at hindre virus og rydde effektivt op efter dem. Dermed kan du være sikker på at du med Norton antivirus får et stykke software, der er i stand til at holde din computer kørende i mange år.

Mange funktioner med Norton antivirus

Udover at beskytte din computer imod virus og malware har Notron antivirus en række ekstra nyttige funktioner. Norton antivirus scanner alle dine beskeder og mails og sikre at der ikke er virusinficerede elementer i dem. Herudover beskytter Norton antivirus dig også på de sociale medier såsom faebook, hvor Norton antivirus er i stand til at lokalisere om der er links i dit newsfeed der indeholder virus. På samme måde scanner Norton antivirus filer for virus, før du har downloadet dem. Det bliver altså meget svært for virus at slippe igennem når du har Norton antivirus installeret.

Norton antivirus sænker ikke computeren

Man kunne måske tro at denne konstante baggrundsscanning på diverse hjemmesider bl.a. sociale medier, vil skabe en kæmpe prop i systemet, og at computeren dermed vil kører langsomt. Det er dog ikke tilfældet idet at denne funktion kun optager meget lidt RAM, således at din computer ikke bliver ubrugelig når Norton er installeret.

Support og brugervenlighed med Norton antivirus

Men Norton antivirus har du adgang til support 24/7, så skulle der opstå et uventet problem så kan du hurtigt komme det til livs med hjælp fra Nortons meget kvalificerede support.Norton er meget brugervenlig og klarer det meste i baggrunden uden at forstyrre dig. Du behøver ikke at være ekspert i computere for at bruge Norton da programmet er meget intiutivt.

Prisen på Norton antivirus

Det eneste minus ved Norton antivirus er prisen der ligger i den dyre ende af virusprogrammerne. Dog sørger vi for at finde de bedste priser på markedet til dig, så det bliver lidt mere overkommeligt. Man kan købe enten Norton Antivirus eller Norton Internet Security. Køber man blot Norton antivirus er den lidt billigere, men man får ekstra meget beskyttelse på internettet hvis man opgraderer til Norton Internet Security.

Vi håber at du kan finde det Norton produkt der passer til de behov du har, når det gælder om at vælge antivirus program. Når du har fundet produktet, så finder vi den bedste pris til dig.