Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Forhandlermarkering på EDBPriser

På EDBPriser har vi forskellige mærknings-ordninger som du her kan læse nærmere om.
Vores markering af vores forhandlere har til formål at hjælpe dig som forbruger med at vælge den rigtige forhandler.

 

E-Mærket

Vi har hos EDB priser valgt at indgå et officielt samarbejde med e-mærket, hvilket betyder at vi viser et lille e-mærket logo, udfor de forhandlere som er certificeret af e-mærket.

e-mærket er hele Danmarks mærkningsordning og garanti for en sikker og gennemsigtig e-handel.
Hvis du kan se e-mærket på en af vores forhandlere, kan du altså være ganske sikker på, at de er til at stole med. Virksomheden er blevet undersøgt, og gået efter i sømmene, og der bliver også lavet løbende tjek, for at du er sikret i sidst ende.
Hos e-mærket sidder der jurister, som er eksperter inden for rettigheder, regler og lovgivning indenfor e-handel, og de sidder klar, hvis du har en evt. klagesag, eller andre uoverensstemmelser.
Selve E-mærket er stiftet af FDIH, Forbrugerrådet Tænk, DI, Dansk Erhverv, HK og Finans Danmark. I skrivende stund har de omkring 2.400 medlemmer, og dette tal vokser, hver eneste dag.

E-mærket Logo

 

CO2 neutralt website

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden.
Ved at være tilmeldt denne mærknings-ordning viser forhandleren at der kompenceres for dette via forskellige tiltag.

Miljøvenlig Pakning

En forhandler som har denne mærkning har forpligtet sig til at følge en række råd og vejledninger som tilsammen aktivt forsøger at skåne miljøet i forhold til f.eks. forbruget af indpakning.