Micro SD kort - find de bedste tilbud lige her

Micro SD kort - billig tilkøbs opbevaring

Det er ikke mange år siden, at man måtte tage adskellige floppy disks i brug, førend alle ens data var sikret. I dag er det blevet meget lettere og man får kaster opbevaring i nakken. Med et Micro SD kort er det utroligt nemt at udvide pladsen på din smartphone, din computer eller dit kamera. For helt ned til 187 kr. kan du udvide din kapacitet med et 64 GB Micro SD kort. Det er fantastisk meget opbevaring for utroligt lidt penge. Priserne er blevet så lave, at de bliver opgjort i kr. pr. GB. Når disse priser variere, en del, skyldes det typisk, at man kan få forskellige typer af Micro SD kort. Efter forkortelsen SD kan der forekomme andre forkortelser, som HC og SDXC. HC står for high capacity og SDXC kort er kort der har en meget høj skrive hastighed.

Klasseindelt Micro SD kort

SD kort er indelt i klasser, der angiver hvor hurtig skrive hastighed de besidder og hvilket formål de opfylder. I nedenstående skema kan du se hvad de forskellige klasser har af funktioner.

Class Minimum Serial Data Writing Speed Application
SDHC Speed Class 2.svg Class 2 2 MB/s SD video recording
SDHC Speed Class 4.svg Class 4 4 MB/s High-definition video (HD) recording including Full HD (from 720p to 1080p/1080i)
SDHC Speed Class 6.svg Class 6 6 MB/s
SDHC Speed Class 10.svg Class 10 10 MB/s Full HD (1080p) video recording and consecutive recording of HD stills (high-speed data bus)
UHS Class 1.png UHS Speed Class 1 (U1) 10 MB/s Real-time broadcasts and large HD video files (UHS bus)
UHS Class 3.png UHS Speed Class 3 (U3) 30 MB/s 4K video files (UHS bus)