Nexus 7 - Sammenlign priser og modeller på EDBpriser.dk

Nexus 7

Nexus 7 er en mini Android tablet fra Google. Med sin 7 tommers skærm placere Nexus sig imellem en, en- og to hånds tablet hvilket er med til at gøre den yderst praktisk. Nexus 7 er udstyret med en 1920X1200 IPS skærm, en Snapdragon S4Pro processor der kører med 1,5GHZ, 2GB Ram og et 5 megapixel kamera på bagsiden. Dette gør Nexus'en til en yderst hurtig og flot tablet. Skærmen er i topklasse og du kan være sikker på at se alt i knivskarpebilleder. Med den hurtige processor og 2GB RAM kan du være sikker på at din Nexus flyver derud af med høj hastighed. Mht. kameraet er det tydeligvis her man har valgt at spare, så den erstatter ikke dit spejlreflekskamera, men tager dog nogle ok billeder.

God batterilevetid på Nexus 7

Nexus 7 vejer ikke særligt meget og er derfor ganske behagelig at bruger over længere tid. Batterilevetiden på Nexus'en er ganske udmærket i det den holder til i omegnen af 7-9 timers aktiv brug. Når din Nexus er låst bruger den næsten ikke noget batteri overhovedet, hvilket kan være meget belejligt på f.eks. flyrejser.

Tyndere og bedre Nexus 7

I forhold til sin forgænger er Nexus 7 blevet en den tyndere, 2mm for at være helt præcis, og den har også tabt sig 50g, hvilket går at den er meget mere behagelig at bruge end tidligere. Herudover er vægten i Nexus'en fordelt meget ligeligt således at den hverken er tung i bunden eller toppen.

Begrænset plads

Desværre er der ikke plads til SD kort, så når du vælger om du skal have 16GB eller 32GB i din Nexus 7, så skal du være helt sikker på valget, da du ikke kan opgradere yderligere.

Vi håber at du kan finde den Nexus som du har behov for, og når du har fundet ud af om det skal være 16gb eller 32gb så finder vi den bedste pris på markedet til dig. Nexus 7 er en af de mest velrenommeret tablets på markedet så du vil ikke blive skuffet. I modsætning til mange andre tablets, betaler du udelukkende for din hardware her, så du får altså fuld valuta for pengene når du køber en Nexus

MSI bundkort

Når det kommer til valg af nyt bundkort, så er et MSI bundkort et rigtig godt valg. MSI (Micro-Star International) er et kæmpe hardware firma, der har været first movers på mange nye teknologier især inden for deres MSI bundkort. Dermed er de meget respekteret i branchen og de producere forsat nogle af de bedste bundkort i verden.

Find dit behpv når du køber et MSI bundkort

MSI tilbyder rigtig mange forskellige MSI bundkort, så det er fornuftigt at klarlægge hvad du skal bruge dit kommende MSI bundkort til før du køber det dyreste. Hvis du skal have en gaming pc, som du skal kunne bruge i mange år fremad, så skal du bruge et stort MSI bundkort som du kan opdatere mange gange. Det skal altså være et MSI bundkort der har mange sockets og også gerne sockets i den nyeste standart, da de fremtidige hardwarekomponenter selvfølgelig bruger de nyeste standerter. Hvis du blot skal bruge en lille pc eller et mediecenter og sparer du penge ved at bygge computeren selv, så findes der også massere af MSI bundkort til det formål.

Sørg for din hardware passer til dit MSI bundkort

Hvis du har nogle ældre hardware komponenter der ikke kan integreres i nyere MSI bundkort pga. gamle standarter, så udbyder vi også ældre generationer af MSI bundkort. Således burde du kunne finde et MSI bundkort der også støtter lidt ældre hardware, hvis du f.eks. bare skal skifte er bundkort der er brændt af.

Overclocking med MSI bundkort

Når man erhverver sig et MSI bundkort kan man være sikker på at få fuld valuta for pengene. MSI laver uden tvivl nogle rigtig solide bundkort, der holder til at blive overclocket. Det første bundkort i verdenshistorien der var i stand til at blive overclockes var et MSI bundkort. Derfor er overclocking stadig noget man går op i hos MSI, så hvis du er lidt ferm til computere så er et MSI bundkort et godt valg, hvis du har behov for at trække noget ekstra saft og kraft ud af computeren.

 

Vi håber at du kan finde et MSI bundkort som passer til dine behov. Når du har fundet bundkortet så kan vi finde den bedste pris der er på markedet til dig.