Nikon D3200 kamera - Sammenlign priser på EDBpriser.dk

Nikon D3200

Hvis du står og skal bruge et nyt spejlreflekskamera og ikke nødvendigvis er professionel fotograf, så er Nikon d3200 er yderst fremragende valg af kamera. Med d3200 får du et kamerahus med 24 megapixel opløsning der kan optage i fuld HD video og som har 11 punkts autofokus. Hermed har du et kraftigt kamera der slår alle de gængse lommekameraer med flere længder. Nikon d3200 kommer til at holde længe før der kommer noget i samme prisklasse, der er markant bedre, og derfor kan det være en god investering hvis du gerne vil have et godt kamera, til en fornuftig pris, som du kan bruge længe.

Mange muligheder med Nikon d3200

Et d3200 er ikke nødvendigvis et kamerahus som kan bruges til professionelt brug, men i og med at du kan skifte objektivet, kan du hurtigt opgradere kameraet så du kommer nærmere professionelt udstyr. Man siger gerne at man hellere skal gå efter et dårligt kamerahus og et fantastisk objektiv end omvendt. Dermed ikke sagt at d3200 er dårligt, tværtimod, men hvis man ikke vil investere 30.000 kr. i et kamerahus kan man komme rigtig langt ved blot at investere i nye objektiver.

Vælg selv når du køber Nikon d3200

Nikon d3200 kan købes med eller uden objektiv. Du kan vælge at købe et sæt så du får både et 18-55mm og 55-200mm objektiv til dit d3200. 18-55mm objektiv er et rigtig godt all around objektiv, der ikke fylder alt for meget. Det er derfor rigtig godt når man er på farten. 55-200mm objektivet er også det man ville kalde en lille telelinse og giver dermed dit d3200 en noget længere rækkevide. Hvis du ikke ønsker at skulle bruge standart objektiver til dit d3200 kan du blot købe kamerahuset og selv bestemme. Standart objektiverne er ganske fine hvis man er nybegynder, og skal man selv ud og købe bedre objektiver koster de typisk i omegnen af 3000 kr. og derop efter.

Når du har fundet ud af om du skal have dit d3200 med eller uden objektiver så finder vi den bedste pris til dig. Hvis du selv vil købe objektiver til dit d3200, så kan du også finde de bedste priser på dem på edbpriser.dk.

Bullguard antivirus

Bullguard er et firma, der beskæftiger sig med online sikkerhed. Bullguard blev grundlagt i Danmark i 2002 af to danskere, og har altså dermed en dansk fortid. Bullguard anno 2014 har dog hovedkvarter i London, og det er nu et stort internationalt firma, hvorfor der ikke længere er noget Bullguard Danmark.

Bullguard gør sig både inden for antivirus til PC og mobil, online backup og beskyttelse mod identitetstyveri.

Når man skal ud og vælge antivirus program er der mange muligheder, og det er ikke nødvendigvis lige til at navigere imellem dem, og finde ud af hvad forskellen er på de forskellige virusprogrammer. Mange antivirusprogrammer har hver deres forskellige funktioner, og kan fungere godt til forskellige formål.  Med Bullguard antivirus får du et antivirusprogram der er utroligt effektivt til at holde malware og virus væk fra computeren, men som ikke nødvendigvis er lige så effektiv til at reparere en computer der allerede har ødelagt flere ting af virus. Dermed kan det være en god at anskaffe Bullgaurd antivirus før du får virussen end efter.

Bullguard Internet Security 2014

Bullguard Internet Security 2014 indeholder testvindende Bullguard antivirus, der beskytter mod virus og malware online, og en stærk firewall, der holder uønskede hackere og identitetstyve væk.

Licensen dækker hele tre computere med mulighed for udvidelse, så man kan beskytte alle husstandens computere på en gang.

Der følger også 5 GB gratis online backup plads med Bullguard Internet Security 2014, hvor man kan opbevare vigtige filer sikkert i tilfælde af computernedbrud eller lignende. Når du har gemt dine filer i Bullguards online lager, kan de gendannes fra hvilken som helst computer.

Derudover indeholder Bullguard Internet Security 2014 en let anvendelig Parental Control, så børn ikke får ubehagelige overraskelser på internettet, og herudover gratis opdateringer til samtlige nye versioner og PC Tune Up.

Bullguard Antivirus og Identity Protection

Det er også muligt at købe Bullguard Antivirus alene til en billigere pris. Her får man en stærk antivirus, spamfilter og et anti-phishing værktøj med i prisen.

Det samme gælder for Bullguards Identity Protection, der beskytter din identitet mod tyveri online på hele internettet. Man modtager advarsler på e-mail og sms, hvis Bullguard registrerer forsøg på identitetssvindel Dette er også det eneste Bullguard produkt, der fungerer til Mac computere.

Bullguard effektiv virus stopper

Hvis du installere Bullguard antivirus på din computer med det samme, vil der givetvist aldrig slippe virus igennem den. Er en virus allerede er sluppet igennem computeren inden du har fået et antivirusprogram, så kan det godt være at Bullguard antivirus kan fjerne den og reparere skaden, men ellers kan Norton antivirus være et bedre redskab til denne opgave.

Bullguard antivirus meget brugervenlig

Med Bullguard antivirus kan du selv bestemme, hvor meget du vil engagere dig i antivirusprogrammet. Hvor nogle blot vil installere antivirus programmet og aldrig kigge på det igen, er dette bestemt en mulighed med mange af de preset sikkerhedsoptioner man kan vælge imellem. Hvis man gerne vil ind og bestemme præcis hvor meget Bullguard antivirus skal holde ude af computeren, eller monitorere alt hvad der kommer ind og ud, så kan man også gøre det.

Behold hastigheden med Bullguard antivirus

Bullguard antivirus er et rigtig godt antivirusprogram, idet det ikke optager alt for mange RAM på computeren. Dermed får du ikke et antivirusprogram der stjæler alt saft og kraft fra din computer, og du kan sagtens udføre mange opgaver imens Bullguard antivirus scanner din computer. Bullguard antivirus er alt i alt meget brugervenligt, hvilket gør det til et foretrukket antivirusprogram for mange.Herudover har Bullguard en meget effektiv og nem at bruge forældrekontrol, således at man kan styre hvordan ens børn

Bullguard med dansk support

Bullguard Support kan nås på alle tidspunkter af døgnet på enten telefon eller chat. Bullguards danske support kan nås mellem 10 og 18. Bullguard er i det hele taget meget fokuseret på at levere optimal support og lover også svar på e-mails inden for 24 timer.

Find billigt Bullguard tilbud

Her på EDBpriser.dk kan du nemt finde billige Bullguard priser. Man kan nemlig udføre prissammenligning, så man kan finde den bedst mulige Bullguard pris.

Der er endda mulighed for at søge efter forskellige parametre, så du kan finde frem til det Bullguard produkt, der passer dig bedst.

Når du har fundet frem til din foretrukne model, viser vi dig, hvilken forhandler der sælger den billigst.

EDBpriser.dk giver dig altså de optimale muligheder for at finde det bedst mulige Bullguard tilbud.