Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Om edbpriser.dk

Vi gør det nemt, når du skal købe ny hardware, software og populær forbrugerelektronik fra alle de brands, du kender. Dagligt indsamler vi produkter, priser og lagerstatus fra mere end 1.500 butikker, så du nemt og hurtigt kan finde det, du søger, til din foretrukne pris.

Hos EDBPriser.dk hjælper vi dig kort og godt med at finde vej gennem prisjunglen og frem til de produkter, der passer til netop dine behov. Men det er nu ikke kun grej og udstyr til elektronisk databehandling (edb), du kan finde forhandlere af og tjekke priser på her. Også spil, TV, højttalere, hvidevarer, køkkenudstyr og meget, meget mere er i dag samlet på EDBPriser.dk.

Vi har nemlig samlet alt det, du tidligere har kunnet finde på vores søstersites (spilpriser.dk, hifipriser.dk og priser.dk) her på edbpriser.dk - så har du én direkte indgang til nem, hurtig og gratis produkt- og prissammenligning i Danmark.

Grunde til at sammenligne produkter og priser på EDBPriser

  • Friske priser og lagerstatus fra 1.500+ butikker: Vores system henter og opdaterer dagligt butikkernes priser inkl. fragt og lagerstatus, så du har de bedste forudsætninger for at gøre dagens bedste køb til en skarp pris.
  • Tjek prisudviklingen og spar penge: Følg produkternes prisudvikling over tid og se hvilken butik, der har haft den laveste pris på dagen. Med prishistorikken kan du også få et fingerpeg om, hvorvidt et tilbud nu er så godt, som der skiltes med. Særligt i forbindelse med kampagner som Black Friday og Cyber Monday kan sådan et pristjek være en god idé. Og hvem ved, måske kommer næste prisudsving om lidt?
  • Konkrete og specifikke produktfiltre: Vi har et hav af meget konkrete og specifikke produktfiltre i alle vores kategorier, så du kan finde frem til præcis de produkter, du leder efter. Læg blot nogle filtre til din søgning, og vi leder straks efter produkter, der matcher dine valg.
  • Find det helt rigtige produkt: Tilføj nemt produkter til produktsammenligning og få et overblik over specifikationerne for produkterne. Så kan du på et øjeblik udpege forskelle og ligheder mellem produkterne.

Gratis prissammenligning og produktguide gennem 17 år

Siden 2001 har vi hjulpet de danske forbrugere med at gøre en god handel online – og det gør vi også i dag her 17 år senere. EDBPriser.dk er din gratis produkt- og prissammenligningstjeneste, og vi knokler hver dag for at være dit førstevalg, når du skal sammenligne produkter og priser og finde frem til butikker, som sælger det, dit tech-hjerte begærer.

Nogle af vores mest populære kategorier er grafikkort, bundkort, routere, computere, TV og mobiltelefoner. For ikke at nævne produkter fra en lang række populære producenter som ASUS, Intel, MSI, AMD, Apple, Huawei, Samsung og Microsoft.

Med et hurtigt pristjek her på sitet kan du nemt finde det helt rigtige produkt til prisen og se hvilken butik der kan levere varen hurtigst. Så sammenlign priser og få overblik over, hvor produktet er billigst lige nu blandt de mere end 1.500 forskellige butikker på EDBPriser.dk.