Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Pris- og produktoplysninger

EDBPriser.dk er en gratis og uafhængig tjeneste, som tilbyder pris- og produktsammenligning inden for forbrugerelektronik. Som tjeneste sælger vi ikke nogen produkter, men vi gør det muligt for danske forbrugere at finde deres ønskede produkter til den bedste pris blandt de forhandlere, der annoncerer deres varer hos os.

Priser, lagerstatus og leveringsinformation opdateres op til 4 gange dagligt på EDBPriser.dk, og oplysningerne er enten indberettet direkte af forhandlerne eller hentet automatisk fra forhandlernes hjemmesider via web scraping teknologi. PriceRunner Denmark ApS, der ejer og driver EDBPriser.dk, leverer prisdata, lagerstatus og leveringsinformation til EDBPriser.dk fra mere end 1.500 forhandlere, mens produktspecifikationer og billeder leveres af CNET Content Solutions.

Alle priser er inkl. moms og vises som standard inkl. fragt. Fragtprisen er den lavest mulige pris for levering af varen til din bopæl eller nærmeste PostNord afhentningssted, GLS Pakkeshop eller DAO Pakkeshop.

På EDBPriser.dk kan du møde priser fra udenlandske forhandlere, som leverer til Danmark, bl.a. tyske og engelske forhandlere. Sådanne priser er omregnet til danske kroner i vores prissammenligning og er inkl. den moms, som forhandleren opkræver, så du har de bedste forudsætninger for at se, hvad det samme produkt koster på tværs af forhandlere. Kilden for den dagsaktuelle vekselkurs er Open Exchange Rates.

Hvis pris- eller produktoplysninger er forkert?
Falder du over en pris eller produktspecifikation, som du mener er unøjagtig, må du endelig kontakte os. Oplys blot, hvilket produkt og hvilken forhandler, det handler om, så undersøger vi det nærmere hurtigst muligt.

EDBpriser.dk kan ikke holdes ansvarlig for fejlagtige oplysninger herunder priser, beskrivelser og billeder, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Vi anbefaler, at man altid tjekker pris- og produktinformationer på forhandlerens website, før man gennemfører sit køb, ligesom der til enhver tid henvises til forhandlerens website og kundeservice, såfremt der skulle opstå uoverensstemmelser.

Du kan i øvrigt finde oplysninger om dine forbrugerrettigheder via den offentlige forbrugerportal forbrug.dk, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen står bag.