Roadmap

På denne side kan du følge med i, hvad der kommer til at ske på edbpriser.dk. Og hvad vi er i gang med.

Det er en helt ny version af EDBPriser, du surfer rundt på. Et nyt EDBPriser på en ny platform med en ny søgemaskine. De bagvedliggende produktdata er stadig de samme, og vi har de samme specifikationer som på vores gamle site. Men der er stadig plads til forbedringer.

Vi er godt i gang med at skabe et bedre EDBPriser, men vi er ikke i mål endnu, og der er stadig funktioner, der mangler. Men vi er godt i gang, og vi lytter til al feedback og de kommentarer vi får.

Her kan du følge med i, hvilke funktioner vi har planlagt samt de løbende forbedringer på sitet.

Roadmap: Hvor skal vi hen?

Her snakker vi både om på kort og på lang sigt. Har du forslag, som ikke står på listen, så send dem endelig til os i en mail via kontakt@edbpriser.dk.

 - Brugerlogin og profiler
 - Favoritter
 - Prisalarmer
 - Sammenligning af indkøbskurv 
 - Visning af antal options for de enkelte filtre
 - Sortering på enhedspris (eksempelvis pris pr. MB/GB/TB på harddiske, SSD og RAM)
 - Ny filtertype (som tidligere) med min / max / lig

NB: Dette roadmap er vejledende og listen er ikke hverken endelig eller i prioriteret rækkefølge.

Status nu: Hvad er vi i gang med?

Update: 17. september 2018

Vi knokler stadig i maskinrummet og lytter til de konkrete indspark, som du og vores andre brugere kommer med. Jeres feedback sætter vi virkelig pris på, tak for det!

Senest har vi bl.a. arbejdet på:
• Søgeresultatsiden: Vi viser nu flere søgeresultater pr. søgning. Som noget nyt kan du nu vælge at få vist flere sider med søgeresultater, dog fortsat 20 produkter pr. side. På siden med søgeresultater har du også to nye muligheder; enten at tage din konkrete søgning med videre til en kategori eller blot hoppe direkte ind i en kategori.

• Grid/List view: Foretrækker du at få vist produkter i enten Grid eller List view? Så husker vi nu dit valg på tværs af kategorierne.

• Prisbaskere: Jep, prisbaskere er igen tilbage på sitet. I første omgang på forsiden, og det er en feature, som vi stadig skruer på og tilpasser.

… og i kulissen arbejdes der pt. på at brugerlogin tilbage på sitet!

Og som altid: Har du nogle konstruktive indspark til os, må du endelig give lyd fra dig. Enten i kommentarfeltet på siden her eller i en mail direkte til os via kontakt@edbpriser.dk.

Update: 7. august 2018

Håber I alle har nydt sommeren og den danske sommervarme? Her på EDBPriser er vi igen fuldtallige og tilbage fra ferie og klar til at tage fat på arbejdet med at skabe det perfekte EDBPriser.dk!

Henover sommeren har vi haft meget fokus på vores søgemaskine og filtrene generelt, så vi kan få det hele til at spille endnu bedre og give bedre og mere præcise match end tidligere. Dét har fortsat vores fokus.

Vi har føjet visning af antal options til filtrene i filteroversigten. Det er ganske vist i alpha-stadiet, så der arbejdes stadig på det, men kom endelig med feedback og lad os høre, hvad du synes om det?

Som en tredje ting har vi - på opfordring fra jer brugere - tilføjet ‘Oprettet dato’ til oversigten med produktspecifikationer, så man kan se, hvornår et produkt er blevet oprettet i vores database.

Update: 25. juni 2018

Vi har stadig stort fokus på vores filtre - både når det gælder dine muligheder for sortering på filtre, de enkelte filtres værdier og hvilke filtre, der skal vises som default i de forskellige kategorier. Det er vores topprioritet. Og vil være det henover sommeren.

Netop ift. filtre har vi også arbejdet på ...
- Filtertypen Min/Lig/Max er rullet ud i alle de kategorier, hvor det er vurderet relevant.
- Filtre med indbygget søgning rullet ud i alle de kategorier, hvor det er vurderet relevant.

Vi har desuden redirected vores søstersistes (hifipriser.dk, spilpriser.dk og priser.dk) til edbpriser.dk, så alt produkt- og prissammenligning nu sker her på sitet. Vi har stadig 100% fokus på edbpriser.dk og tech, men nu har vi samlet alt på ét site. Men med EDB fokus.

Og så lytter vi selvfølgelig stadig til din konstruktive feedback og de indspark, du kommer med! :)

Update: 31. maj 2018

Sortering på enhedspris er tilbage! | Testes pt. i udvalgte kategorier bl.a. ...
o RAM
o SSD
o Harddisk

Filtertypen Min/Max/Lig er tilbage! | Testes pt. i udvalgte kategorier, bl.a. ...
o Harddisk
o Grafikkort
o SSD

Ny filtertype: Søgning efter specifikke værdier i et filter | Testes bl.a. for filtrene ...
o ’Grafikprocessor’ i kategorien ’Grafikkort’
o ’Processornr.’ i kategorien ’Processor’
’Tilslutning’ i kategorien ’USB stick’

Har du forslag til, hvor på sitet vi ellers kan implementere ovenstående filter-features, så må du endelig dele dine tanker med os. Så ser vi fluks på det.

Vi har desuden tilpasset og optimeret vores mobilsite yderligere, så du har bedre overblik over priser og forhandlere på produktsider. Og så arbejder vi stadig ihærdigt på at forbedre filtre, herunder korrekt visning af værdier i filteroversigten i vores mange forskellige kategorier.

Update: 9. maj 2018

Søgning
o Vi har justeret produktresultaterne, fordi søgemaskinen viste sig at være for fintfølende og matchede helt ned til kombinationer på to bogstaver.
o Vi har generelt optimeret sorteringen på søgeresultaterne – og er fortsat i gang med det.

Filtrering
o Vi har igangsat en større gennemgang af filtrene i de enkelte kategorier med henblik på at give lettere adgang til de vigtigste filtre – baseret på feedback koger vi antallet af filtre noget ned.
o Inputfelter på prisfilter er tilføjet.
o Vi har løst nogle udfordringer for værdier med specialtegn.
o Vi arbejder fortsat på korrekt visning af værdier (formatering) i filteroversigten, dvs. værdiangivelser, visningsværdi, konvertering m.v.

Brugerflade
o ’Filtrér’-knappen er flyttet til toppen af filterlisten – i stedet for i bunden.
o Pris er flyttet helt til højre under ’Gå til produkt’-knappen i kategorioversigten.
o Nu muligt også at fjerne produkter øverst i produktsammenligning.