Samsung Galaxy S5 - de bedste priser lige her

Samsung Galaxy S5 - en smartphone med fart i

Samsung Galazy S5 har fået en ny og væsenligt hurtigere processor end den forrige model. Men sin snapdragon chip der trækker 2,5 GHz behøver du ikke at være bange for, at applikationer fryser når du bruger dem.

Dertil kommer at telefonen er udstyret med 2 GB RAM og kommer med mellem 16 til 32 GB opbevaring. Du har selvfølgelig muligheden for at udvide med kapaciteten med en microSD kort. På den måde kan du få helt op til 160 GB på din telefon, og således kan selv den mest ambitiøse appliktions entusiast, være med. 

En mobil der kan tåle tæsk

Skal du bruge din telefon i et arbejdsmedføre, der er lidt mere aktivt end et kontorjob? Samsung Galaxy S5 Active kan være den model du leder efter. Hvis du er træt af at dine telefoner går i stykker knækker skærmen osv. så burde du måske vælge "active" modellen.

Denne model er udstyret med runde hjørner samt ekstra gummi og et specielt cover på bagsiden. Modellen er gennemtestet og klare sig igennem sand, højder, støv og store temperatur svingninger. Derudover har kan active modellen også overleve en svømmetur ned til 1,5 meter vand. Dog vil det nok være at anbefale, at holde telefonen oven vande.