Surface Pro 3 - Find de bedste priser på Surface Pro tablets fra Microsoft

Surface Pro 3 

Surface Pro 3Microsoft Surface Pro 3 er den seneste tablet computer i Surface-serien den har en skærm på 12" med en opløsning på 2160x1440 pixels.

Den har dermed fået en større skærm end sin forgænger Surface Pro 2. Den kan levere op til 9 timers batteritid ved normalt brug.

Man kan køre alt sit normale Windows software såsom Office eller Adobes foto eller video programmer. Surface Pro 3 er vokset i størrelse og vejer derfor nu 800 gram. Foran og bagpå at den et 5 MP HD kamera. 

Surface Pro er den første PC-serie, som udelukkende er produceret og distribueret af Microsoft. Surface Pro 3 blev annonceret d. 20. maj 2014 og kom til Danmark i august samme år.

Til Surface Pro 3 følger styresystemet Windows 8.1 Pro med. Denne version bruges og til bærbare computere eller stationære computere og man er dermed ikke bergænset til noget bestemt software så længe det virker til Windows 8.1 vil det også virke på en Surface Pro 3. 

Surface Pro 3 kan erstatte din bærbare computer

Surface Pro 3 kan erstatte din bærbare computerSurface Pro 3 har en skærm på 12”, hvilket er større end skærmen i Surface Pro 2, der var på 10,6”. Ikke desto mindre er Surface Pro 3 faktisk både tyndere og lettere end forgængeren, og den kommer også med en forbedret støttefod, der gør det nemmere at arbejde behageligt, ligegyldigt hvor man er og hvordan man sidder.

Surface Pro 3 er så behagelig at arbejde med og så let at transportere, at den helt kan erstatte din bærbare computer.

Surface pro 3 pris

Køb Surface Pro 3 billigt via EDBpriser.dk Vi har alle Surface Pro 3 modeller som sælges i Danmark og du kan bruge vores sammenligning af Surface Pro priser og modeller til at finde den bedste Surface Pro 3 som passer til dit behov og pengepung. Priserne på Surface Pro opdateres dagligt så du kan få det bedste Surface Pro tilbud.

Der er fantastisk tilbehør til Surface Pro 3

Surface Pro 3 CoverMicrosoft har også haft stor fokus på deres Surface Pro Type Cover, der er et eksternt tastatur, som fuldender følelsen af at sidde med en tablet, der er mindst lige så god som en bærbar computer.

Surface Pro PenDet samme gælder den pen, som følger med købet af Surface Pro 3. Med den kan man markere dokumenter og filer, tage noter med egen håndskrift og indsamle elektroniske underskrifter.

Et enkelt tryk på pennen starter Microsoft OneNote, så du altid er parat til at tage noter, og skærmen kan endda registrere at du hviler din hånd mod skærmen, så det ikke forstyrrer dig, mens du tager noter.

Surface pro 3 specs

Microsoft har fyldt Surface Pro 3 med slagkraftig hardware

På hardwaresiden kan Surface Pro 3 slå de fleste bærbare computere. Batteriet kan klare helt op til 9 timers webbrowsing og processoren er fjerde generation af Intel Core-processorserien, og man får mulighed for at vælge i mellem i3, i5 eller i7 ved købet.

Surface Pro 3 SpecsSurface Pro 3’s ClearType HD skærm er også af den bedste kvalitet, og opløsningen ligger på hele 2160 x 1440. Når det kommer til hukommelsen, kan man vælge mellem 64 GB, 256 GB eller 512 GB.

Hvis man ønsker at udvide harddisk pladsen, man man bruge microSD-kortlæser. Et 128GB microSD kort kan man få til omkring 500-600 kr.

Styresystem

Microsoft Windows 8.1 Pro

Skærm

 • 12" ClearType-skærm i fuld HD Plus
 • 2160 x 1440 opløsning
 • 3:2 skærm
 • Touchskærm på flere punkter

Batterilevetid

Op til 9 timers batterilevetid

Kameraer, video og lyd

 

 • 5 MP HD-kamera foran og bagpå
 • Stereomikrofoner
 •  Stereohøjttalere med Dolby-lyd

Porte

 • USB 3.0 i fuld størrelse
 • microSD-kortlæser
 • Stik til hovedtelefoner
 • Mini DisplayPort • Coverport

I æsken

 • Surface Pro 3
 • Surface-pen
 • 36 W strømforsyning
 • Startvejledning
 • Dokumenter til sikkerhed og garanti

Surface 2

Surface Pro 2 er på markedet lige nu. Den vejer kun 680 gram og har en skærm på 10,6" med en opløsning på 1920x1080. Altså en mindre skærm en Surface Pro 3. 
Windows RT 8.1 følger med som styresystem. Det er skræddersyet til tablets. 

Find billigt Surface Pro 3 tilbud

Her på EDBpriser.dk kan du nemt finde billige Surface Pro 3 priser. Man kan nemlig udføre prissammenligning, så man kan finde den bedst mulige Surface Pro 3 pris. Vi viser dig, hvilken forhandler der sælger den billigst, og hvor hurtigt du kan have den i hænderne.

EDBpriser.dk giver dig altså de optimale muligheder for at finde det bedst mulige Surface Pro 3 tilbud.