Windows 8 - Windows licenser til de bedste priser

Windows 8

Windows 8 er det nyeste styresystem fra Microsoft, og det blev lanceret til både tablet og computer.

Windows 8.1 er den seneste opgradering af Windows 8, og den kan downloades til samtlige computere, der har Windows 8 installeret. Windows 8.1 indeholder en lang række af opgraderinger, der yderligere forbedrer de nye funktioner i Windows 8.

Windows 8 eller Windows 8 Pro

Der er forskellige versioner af Windows 8, nemlig Windows RT, der fortrinsvis er til tablets og tablet computere, Windows 8, Windows 8 Pro og Windows 8 Enterprise, der er tiltænkt større virksomheder.

Skal du udelukkende bruge din computer til normal hjemmebrug, så kan det anbefales at købe Windows 8, da den er lavet til dette. Hvis du vil have mere avancerede funktioner, kan det være en god idé at købe Windows 8 Pro, da den er tiltænkt erfarne brugere og professionelle.

Hvorfor købe Windows 8 til Windows 7

Mange nye bærbare computere har indbygget touchskærm, og her giver det rigtigt god mening at købe Windows 8 eller Windows 8 Pro. Styresystemet er lavet til at udnytte den funktion, men det fungerer lige så godt med tastatur og mus.

En anden fordel ved Windows 8 er hurtigere starttider. Det er irriterende at skulle vente på, at computeren starter op, og med Windows 8 kan du slippe for noget af den ventetid.

Windows 8 giver en bedre oplevelse

Selvom Windows 8 og Windows 8 Pro har mange nye funktioner, så er det i lige så høj grad det styresystem, som du altid har kendt. Windows 8 er stadig udstyret med det velkendte skrivebord, og det fungerer med Word, Excel, Outlook og andre af de mest populære programmer.

Funderer du over forskellene fra Windows 7 til Windows 8, og om det kan betale sig at opgradere, så kan det altså anbefales, hvis det ovenstående lyder som noget for dig.

Du kan få en god Windows 8 pris her.

Her på EDBpriser.dk kan du nemt finde billige Windows 8 priser. Du kan nemlig udføre prissammenligning, så du kan finde den bedst mulige Windows 8 pris.

Der er endda mulighed for at søge efter forskellige parametre, så du kan finde frem til det Windows 8 produkt, der passer dig bedst.

Når du har fundet frem til dit foretrukne produkt, viser vi dig, hvilken forhandler der sælger den billigst.

EDBpriser.dk giver dig altså de optimale muligheder for at finde det bedst mulige Windows 8 tilbud.

Windows 8 versioner

De fire versioner af 8'eren er følgende:

  • Windows RT
  • Windows 8
  • Windows Pro
  • Windows Enterprise

 

Windows 8 RT

Windows RT er det styresystem som Microsoft har lanceret til tablets og tabletcomputere. Det er dermed ikke et styresystem der er beregnet til tung brug af computere, men derimod til computere med mindre hardware. Det vil være den Windows version der kommer præinstalleret på små computere/tablets med en ARM processor. Det er med Windows RT at den nye startskærm for alvor giver mening, da den i højgrad er beregnet til, at man har en touch skærm. Desuden har du ikke adgang til det ”normale” skrivebord på Windows RT, hvilket gør at de fleste normale brugere skal bruge en anden version. Windows RT kommer præinstalleret på de enheder den er tilknyttet, og man kan derfor ikke købe den for sig selv.

Windows 8

Windows 8 vil være den version man kommer til at se i langt de fleste husstande. Hvis man skal sammenligne med Windows 7, så vil den ligge der hvor Home Premium lå. Windows 8 har alle de funktioner du får i Windows RT og mere til. Du har i modsætning til RT adgang til det velkendte skrivebord i Windows 8. Windows 8 vil være tilstrækkelig for langt de fleste som ikke har behov for de ekstra features som findes i pro versionen.

Windows 8 Pro

Windows Pro versionen er tiltænkt små virksomheder eller super brugere da der følger nogle ekstra funktioner med såsom kryptering, domæne tilslutning, virtualisering osv. Hvis man skal sammenligne med tidligere versioner af Windows, vil Windows Pro være ækvivalent med Windows 7 Ultimate.

Windows 8 Enterprise

Windows Enterprise versionen indeholder de samme funktioner som Windows Pro, men er tiltænkt større erhvervskunder da der også følger funktioner til en IT afdeling med, blandt andet PC-styring, avanceret sikkerhed, fjernstyring osv. Windows Enterprise vil have de samme funktioner som Windows 7 Enterprise bl.a. mht. stor netværks- og datasikkerhed. Windows Enterprise kan ligesom Windows 7 Enterprise kun fås i store virksomheder, der har købt en licens.

For dig som forbruger der skal ud og have installeret et nyt styresystem, ligger valget altså enten imellem Windows 8 eller Windows Pro. Hvis du er en helt normal bruger, vil valget klart være Windows 8.