DAB radio

|5 produkter
Filtre
Tuner-bånd DAB/DAB+/FM | Tunertype Digital radiotuner
2
fra 300,00 kr.

Tuner-bånd DAB/DAB+/FM | Indbygget Radio 20 | Tunertype Digital radiotuner
10
fra 779,00 kr.

Tuner-bånd DAB/DAB+/FM | Indbygget Radio 20 | Tunertype Digital radiotuner
10
fra 779,00 kr.

Tuner-bånd DAB/DAB+/DMB/FM | Tunertype Digital radiotuner
4
fra 504,00 kr.

Tuner-bånd DAB/DAB+/DMB/FM | Tunertype Digital radiotuner
2
fra 504,00 kr.

Er du en af de mange danskere der stadig elsker at lytte til radio? I så fald kunne det godt tænkes, at du står og mangler en DAB radio. Med en DAB radio kan du hører alt den gode musik og alle de gode programmer, som du elsker - uden problemer.

Nemt med DAB radio

Flere begynder langsomt at høre deres radio over nettet eller på deres smartphones og tablets. Det er dog endnu lettere at få hørt radio dagligt, hvis man blot skal tænde for en stikkontakt. Ved at have en DAB radio stående, kan du være sikker på at få hørt massere god musik hver dag.

Sæt lyd på hverdagen med en DAB radio

Hvis du har en DAB radio stående på badeværelset eller i køkkenet, så har du altid et godt underlæg af musik, når du foretager nogle af husets kedelige pligter. Når du har din DAB radio disse steder kan du lave mad, vaske tøj og tørre tøj imens du kan nyde noget dejligt musik. Det kan altså gøre din hverdag lidt sjovere, så du ikke keder dig når du laver ting der ellers kan være trættende.

Om DAB radio

En moderne DAB radio kan altid opfange FM kanalerne, så du kan høre radio i højeste kvalitet. Der er mange der ikke bryder sig om DAB i det det er en forældet teknologi, der overgås af FM i lydkvalitet. Der er dog et men. DR overgår fra 1. december 2014 til DAB+, hvilket betyder at lydkvaliteten og signalstyrke skulle blive meget bedre. Hvis du køber en ny DAB radio, er de næsten altid sat op til at modtage DAB+ og kan desuden forsat modtage gammeldags DAB signal. Der er altså yderst god grund til at investere i en DAB radio da det allerede fra slutningen af 2014 giver nye muligheder.

Brug HIFIpriser.dk’s sammenligningstjeneste til at finde de billigste priser på din fremtidige DAB radio.